Među najbolesnijim filmovima je Srpski film: "Ovo je najsje*aniji film ikad"

Među najbolesnijim filmovima je Srpski film: "Ovo je najsje*aniji film ikad"
Screenshot: YouTube

U MORU trilera i horora postoje neki zaista uvrnuti čija vas priča može proganjati još danima kasnije. Ekipa je na BuzzFeedu izdvojila najjezivije i najuvrnutije filmove koje su imali prilike pogledati, a sve one koji se odluče napraviti isto upozoravaju da će vidjeti zaista čudne stvari i pošteno se naježiti.

Moramo razgovarati o Kevinu (2011)

Kevinova se majka pokušava prisiliti da zavoli svoje čudno dijete, bez obzira na činjenicu da, kako odrasta, on postaje sve gori prema njoj. No koliko-toliko normalni životi promijene im se iz korijena kada Kevin počini djelo koje šokira njegove roditelje, ali i cijelo društvo.

"Ovaj film je bolan i frustrirajuć na način koji nikada nećete moći zaboraviti. Posljednja scena mi se vrtjela u glavi danima."

Smiješne igre (1997)

Psihološki triler o nedužnoj, imućnoj, njemačkoj obitelji koja doživljava praznike iz pakla. Anna i Georg sa sinom dolaze u svoj dom na jezeru, gdje nailaze na nepoznatog i zahtjevnog mladića – gosta njihovog susjeda, za kojeg se ispostavlja da ima izrazito nasilne namjere.

"Film me potpuno poremetio! Pokušao sam ga ponovno pogledati, ali nisam mogao odgledati do kraja, morao sam ga ugasiti."

Child of Rage (1990)

Ovaj dokumentarac priča priču o šestogodišnjoj djevojčici koja se liječi od reaktivnog poremećaja privrženosti kao posljedice seksualnog zlostavljanja u djetinjstvu.

"Briljantan je, no uznemirujuć za gledanje. Sadrži intervjue s djevojčicom zbog kojih je žalim, ali osjećam beznadnost u isto vrijeme."

Strange Circus (2005)

Književnica Taeko piše morbidnu priču o obitelji uništenoj incestom, ubojstvom i zlostavljanjem. Njen asistent Yuji pokušava otkriti jesu li te priče istinite ili su plod mašte. Odgovor na to pitanje može biti suviše teško podnijeti.

"To je najjeziviji, najdivljiji i najodvratniji film koji sam ikada gledao. Stvorio mi je nelagodu. Ipak, preobrat događaja na kraju je briljantan. Film je toliko uvrnut da ga sigurno neću ponovno pogledati."

Isusov kamp (2006)

Protagonistica je propovjednica Becky Fischer koja u bespućima Srednjeg zapada odgaja vojsku mladih kršćana spremnih za rat protiv fundamentalističkog islama i bogohulnog liberalizma. Djeca pohađaju ljetni kamp u nadi da postanu novi Billy Graham.

"Razvila sam naviku gledanja dokumentaraca dok sam u teretani. Ovaj sam morala isključiti i ponovno ga upaliti kod kuće jer je tako bizaran da je zaslužio moju potpunu pažnju. Divlji je."

Priča o dvije sestre (2003)

Smještena u izoliranu kuću na jezeru priča počinje kada se dvije djevojčice, Soo-mi i Soo-Yeon, vraćaju kući nakon nekog vremena provedenog u psihijatrijskoj ustanovi gdje su boravile nakon smrti majke. U međuvremenu se njihov otac ponovno oženio, i to ženom koju obje djevojčice preziru. Čudne i nasilne vizije počnu uznemiravati Soo-mi i ona postaje sve sigurnija da nova očeva žena krije duboku i mračnu obiteljsku tajnu.

"Briljantno je strašan, prekrasno je snimljen te ima odličan preokret na kraju."

Slon (2003)

Film inspiriran istinitim događajima u američkoj srednjoj školi "Columbine" u kojoj su 2001. godine dva tinejdžera prošetala školskim hodnicima i kantinom s raznoraznim naoružanjem te zapucala po kolegama.

"Radi se o pucanju u školi i prestravljujući je."

Pakao na zemlji (2016)

Junakinja Liz optužena je za zločin koji nije počinila, a lovi je osvetoljubivi svećenik – opaki fanatik i njen uvrnuti neprijatelj. Ipak, Liz zna kako preživjeti, a na sve odgovara zadivljujućom hrabrošću kako bi se izborila za bolji život kakav ona i njena kći zaslužuju.

"Ovo je najuznemiravajućiji film koji sam ikada pogledao. Išao sam ga gledati u kino sam, doslovno sam se tresao od straha, bilo mi je mučno."

Očnjak (2009)

Potresna priča o disfunkcionalnoj obitelji koja živi u četiri zida. Otac uči djecu o vanjskom svijetu pričajući im besmislice, netočne činjenice, predstavljajući vanjski svijet opasnim po život, a sve da ih zadrži u izolaciji. Djeca nemaju nikakvu predodžbu o vanjskom svijetu niti ikakve mogućnosti doći u doticaj s bilo čime što se nalazi preko ograde. No kako su djeca već zapravo odrasli ljudi, nagon za odvajanjem od roditelja sve je jači.

"Surealan je, zastrašujuć i neugodan."

Karla (2006)

Film se temelji na stvarnom događaju, a prati priču o Paulu Bernardu i njegovoj ženi Karli Homolki koji seksualno zlostavljaju, muče i ubiju tri mlade djevojke.

"Film je preuvrnut. Potpuno me uništio. Sjedio sam na mjestu, zurio u ekran i nisam se mogao pomaknuti većinu filma."

Nepovratno (2002)

Profesor kemije, njegov najbolji prijatelj i prijateljeva djevojka (a profesorova bivša) izašli su u noćni izlazak. Djevojka je krenula ranije kući, a na putu do doma završi silovana i surovo pretučena. Kako policija nema osumnjičenog, dvojica mladića odluče na svoju ruku riješiti slučaj.

"Ovo je pravi triler. Nikad se nisam osjećala toliko nelagodno gledajući film."

Srpski film (2010)

Bivša porno zvijezda pristane glumiti u "umjetničkom filmu" kako bi napravio pauzu od posla, a onda otkriva da je uvučen u proizvodnju pedofilskog i nekrofilskog sadržaja.naj

"Ne želim ulaziti u detalje, ali vjerujte mi, ovo je definitivno najsjebaniji film koji sam ikada vidio."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara