Megan Fox se žalila da izgleda kao reanimirani leš pa se pojavila u javnosti

Megan Fox se žalila da izgleda kao reanimirani leš pa se pojavila u javnosti
Foto: Facebook

NAKON što se požalila da je opalila 300 selfieja i da na njih 297 "izgleda kao reanimirani leš egipatskog faraona", Meghan Fox se pojavila u javnosti i dokazala da je to daleko od istine.

Lijepa glumica, koja je nekoć nosila titulu najseksi žene na planeti, glumi u ratnom filmu "The Battle of Jangsari", a pojavila se na premijeri tog filma u Južnoj Koreji.

Meghan u filmu glumi Marguerite Higgins, Pulitzerom nagrađenu ratnu reporterku koja se javljala s bojišnica tijekom Drugog svjetskog, Korejskog i Vijetnamskog rata.

>>>Prelijepa glumica potpuno je nestala: Što se danas događa s Megan Fox

Zvijezdi Transformersa Hollywood je okrenuo leđa nakon što je redatelja tog filma Michaela Baya usporedila s Hitlerom, a ona se nakon nekoliko neuspješnih filmova malo povukla. Odlučila je prihvaćati samo manje uloge, one koje joj se bezuvjetno svide. Glumila je u Eminemovom spotu za pjesmu "Love The Way You Lie", a svu zaradu od toga donirala je sigurnoj kući za žene žrtve obiteljskog nasilja.

Udala se za zvijezdu Beverly Hillsa Davida Austina Greena, a u jednom trenu njihov je brak završio. Kad je u javnosti pokazala trudnički trbuščić, pojasnila je da se pomirila s mužem.

Nakon toga objavila je da će glumiti u jednom filmu godišnje, a zaradom će financirati studiranje svojih sinova. Voditeljica je i svoje emisije o arheologiji i putovanjima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara