"Meghan i Harry su razmažena derišta koja ucjenjuju cijelu naciju"

"Meghan i Harry su razmažena derišta koja ucjenjuju cijelu naciju"
Foto: Guliver Image/Getty Images

PRINC Harry i Meghan Markle prošlog su tjedna objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti, ali stvari ne idu onako kako su njih dvoje isplanirali. Izgleda da je nemoguće napola napustiti kraljevske obaveze, a Harry i Meghan su u problemima. Sve više je onih koji kritiziraju ovaj potez i okrivljuju bivšu glumicu da odvaja Harryja od obitelji.

Piers Morgan, poznati britanski voditelj i kolumnist, žestoko ih je napao.

"Njih dvoje su razmažena derišta koja ucjenjuju cijelu kraljevsku obitelj i naciju. Kraljici je teško posljednjih nekoliko mjeseci - prvo je morala otpustiti svog sina Andrewa zbog pedofilskog skandala, a suprug joj je Božić proveo u bolnici i, kako čujem, nije dobro", kaže Morgan koji ne krije netrpeljivost prema Meghan otkako se udala.

Nema ništa protiv toga da odu u SAD.

"To je njihovo pravo. Pa ona je napustila prijatelje, oca, bivšeg muža, obitelj, sve... I to je u redu, i sada neka odu, ali neka ne računaju na novac poreznih obveznika više, putovanja, rezidenciju Frogmore", kaže Morgan. I prošle ih je godine žestoko kritizirao kada su potrošili 20 milijuna kuna javnog novca na renoviranje rezidencije.

"Licemjerni su. Ne možete natjerati javnost da plati 20 milijuna kuna za obnovu vašeg besplatnog doma pa odbiti da vas fotografiraju na Wimbledonu. Ne možete prirediti zabavu darivanja za dijete u New Yorku od tri milijuna kuna pa onda pričati o suzbijanju siromaštva. Uživaju u svjetskoj slavi zbog kraljevskog vjenčanja, a odbiju podijeliti osnovne podatke ili fotografije djeteta. Oni sebe vide kao jadne, siromašne i neshvaćene žrtve novinarskih nasilnika", napisao je tom prilikom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara