"Meghan je odlučila otići nakon objave trudnoće, evo što je radila u tajnosti"

"Meghan je odlučila otići nakon objave trudnoće, evo što je radila u tajnosti"
Foto: Instagram

VOJVOTKINJA od Sussexa Meghan Markle počela je planirati osnivanje svoje američke zaklade osam dana nakon što je objavila da je trudna, tvrdi Mail On Sunday.

Tada, 23. listopada 2018. godine, njen je menadžer Andrew Mayer napravio dvije internetske stranice, archefoundation.com and archefoundation.org. Pet dana kasnije napravljen je profil na Instagramu @archefoundation.

Otad je profil neaktivan, a prati ga samo jedna osoba, glumica i Meghanina prijateljica Janina Gavanker (39), koja je bila na njenom vjenčanju s princem Harryjem.

Lani je Janina snimila fotografiju koju su Sussexi koristili kao božićnu čestitku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janina Gavankar (@janina) on

Ono što britanske medije muči je otkud riječ arche. Primjećuju da je slična imenu Meghaninog i Harryjevog sina Archieja Mountbatten-Windsora koji je rođen 6. svibnja prošle godine, no tvrde da je nemoguće da je Meghan u listopadu znala da će roditi sina.

Ističu da ju je možda inspirirala ta starogrčka riječ, koja znači početak ili izvor. Meghan prema nekim izvorima voli grčke riječi, a neki su tvrdili i da je sinu dala ime Archie jer potječe od grčke riječi archon, što znači vođa.

Meyer, čija je klijentica i zvijezda serije Uvod u anatomiju Ellen Pompeo, godinama je surađivao s Meghan. Prošle je godine u listopadu ponovno zaštitio autorska prava na The Tig, blog koji je Meghan ugasila 2017. kad je prohodala s Harryjem. Četiri mjeseca ranije registrirao je dva naziva internetskih stranica, americanfriendsofsussexroyal.com i theamericanfriendsofsussexroyal.com.

Zasad nije poznato za što će se te stranice koristiti.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odbili su komentirati ove napise.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara