Meghan Markle će novom odlukom na dan porođaja razočarati milijune fanova

Meghan Markle će novom odlukom na dan porođaja razočarati milijune fanova
Foto: Guliver Image/Getty Images

MEGHAN Markle, prema pisanju britanskih medija, želi roditi kod kuće. Vojvotkinja od Sussexa navodno će prekinuti tradiciju princeze Diane i Kate Middleton koje su rodile u bolnici te kraljevske bebe odmah nakon porođaja pokazale naciji i svijetu.

Navodno Meghan nakon porođaja ne želi da je fotografiraju, a bebu ne želi pokazati odmah nakon što dođe na svijet. Meghan je postala sve zahtjevnija i pravi probleme osoblju Kensingtonske palače iz koje se uskoro seli u Windsor. Piše se da je njezin odnos s Kate Middleton posvađao i prinčeve Harryja i Williama jer Harry slijepo sluša svoju suprugu i ispunjava joj sve želje.

Budući da je porođaj Meghan Markle jedan od najiščekivanijih događaja sljedeće godine u Velikoj Britaniji te će okupiti brojne turiste i Britance, ova odluka bi mogla razočarati milijune ljudi.

Kate Middleton je svoje troje djece rodila u bolnici. Prvog sina Georgea 2013. godine pokazali su dan nakon porođaja, a princezu Charlotte i princa Louisa nekoliko sati nakon što su rođeni. Kate se nakon sva tri porođaja osjećala odlično, a tako je i izgledala.

Tradiciju rađanja prinčeva u bolnici počela je princeza Diana koja je odbila porođaj u palači jer je to smatrala staromodnim i opasnim. Prinčeve Williama i Harryja rodila je u istoj bolnici kao i Kate svoju djecu, a svijetu ih je pokazala na izlasku iz bolnice, nekoliko dana nakon porođaja.

Kraljica Elizabeta svoju je djecu rodila kod kuće, a takav je običaj bio i prije njezine vladavine.

Embed from Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara