Meghan Markle je obožavala svog oca prije braka, a ove izjave to i dokazuju

Meghan Markle je obožavala svog oca prije braka, a ove izjave to i dokazuju
YouTube

ODNOS Meghan Markle i njezinog oca Thomasa već mjesecima puni stupce britanskih tabloida. Meghan je prekinula svu komunikaciju s tatom, a on očajnički pokušava stupiti u kontakt s njom. Markle je dao nekoliko intervjua u kojima se požalio da je Meghan promijenila brojeve telefona, da ga ne želi vidjeti te da se on plaši da je jako nesretna u svom novom okruženju.

Kraljevska obitelj ignorira sve što se događa, a pojavile su se i priče da je njihov odnos bio u krizi i prije njezine veze s Harryjem,

Britanski Daily Mirror, pak, danas piše da je su se Meghan i njezin otac obožavali i da je on dao sve od sebe kako bi ona postala uspješna glumica.

"Moj tata me naučio sve što znam. On je najvrijedniji otac na planetu. Pomogao mi je da nađem svoje mjesto pod suncem, neizmjerno sam zahvalna na tome. Naporno je radio da bi mi omogućio školovanje, davao mi savjete i bodrio me", govorila je Meghan.

Thomas Markle je prije mirovine radio kao direktor rasvjete u Hollywoodu. Za svoj rad je dobio i nagradu Emmy. Navodno je 1990. godine dobio na lutriji, a sav novac je sačuvao za Meghanin fakultet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara