Meghan Markle jednim potezom šokirala Britance: "Kate to nikad ne radi"

Meghan Markle jednim potezom šokirala Britance: "Kate to nikad ne radi"
Foto: Instagram/Gulliver Images/Splash

"MEGHAN MARKLE šokirala je obožavatelje kraljevske obitelji učinivši nešto nevjerojatno normalno", pišu britanski mediji.

Što je to napravila lijepa vojvotkinja od Sussexa?

Sama je zatvorila vrata automobila. Gasite internet.

No krenimo ispočetka. Pred Meghan je bio golemi popis pravila koja je morala usvojiti prije prvog samostalnog pojavljivanja u javnosti. Od toga kako se ponašati, preko toga što nositi, do toga što smije i, još važnije, ne smije reći u javnosti.

Da se nije tako lako naviknuti na ta pravila nakon 36 godina normalnog života, svjedoče stvari koje napravi automatski. Poput zatvaranja vrata automobila.

Naime, kamere su je snimile kako nakon dolaska na Kraljevsku umjetničku akademiju sama zatvara vrata automobila nakon što je iz njega izašla. Čini se da bi pravi postupak bio ostaviti ih otvorenima da se pučani njima bave.

"Prvi put ovo vidim", "Princeza koja se potrudi sama zatvoriti vrata, bravo Meghan", "Vidi se da je naviknuta na to" i "Mislim da ona ne misli da je bolja od drugih", samo su neki od komentara.

Embed from Getty Images

Drugima nije jasno zbog čega se digla tolika prašina

"Ne mogu vjerovati da je ovo nekakva vijest, svijet je otišao kvragu", "Član kraljevske obitelji je sam zatvorio vrata. Moram prileći nakon ovakve vijesti" i "Ovo nije vijest, osim ako ne nađe lijek za rak, ovakve stvari ne trebaju biti vijest", njihovi su komentari.

Embed from Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara