Meksikanci pritvorili magarca jer je ugrizao i udario dvojicu muškaraca

MEKSIČKE vlasti pritvorile su magarca koji je ugrizao, a potom i udario dvojicu muškaraca u pokrajini Chiapas. Na takvu mjeru policija se odlučila nakon što su agresivnu životinju prijavili dvojica muškaraca. Dok je prvog magarac ugrizao za grudni koš, dotle je drugog, koji se stao derati "upomoć", udario kopitom te mu polomio gležanj.

Policija je izvijestila kako je čak pet pari muških ruku trebalo da savladaju pobješnjelu životinju. Osim toga, kao razloge za privođenje policijski službenik Sinar Gomez je naveo da su pred zakonom svi jednaki, pa ako netko prekrši zakon mora biti pritvoren. Naime, posebno je istaknuo da "nije važno o kome se pritom radi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magarac će u policijskoj postaji biti zadržan sve dok njegov vlasnik ne plati troškove ukazane medicinske pomoći dvojici unesrećenih koja iznosi čitavih 2,5 tisuće kuna.

Zanimljivo je da je isti četveronožac prije nepuna dva mjeseca već jednom interniran i to stoga što je nasrnuo na obližnju prodavaonicu, gdje je pojeo kokice i polomio drvene police. U istoj je meksičkoj pokrajini 2006. godine na 12 dana pritvoren jedan pas koji je ugrizao slučajnog prolaznika.

Ig.M.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara