Melania Trump u službenom dopisu izvrijeđala najmoćniju ženu modne industrije

Melania Trump u službenom dopisu izvrijeđala najmoćniju ženu modne industrije
Foto: Guliver Image/Getty Images/Wenn

NAKON što je Anna Wintour u intervjuu za CNN diskretno dala naslutiti da se aktualna prva dama SAD-a Melania Trump nikad više neće pojaviti na naslovnici Voguea, glasnogovornica Trumpove supruge oplela je po najmoćnijoj ženi modne industrije. 

Wintour je CNN-u dala do znanja da Vogue nije nepristran te da naginje demokratskoj struji, a svi koji su gledali intervju shvatili su da Wintour neće pozvati Melaniju za fotkanje za naslovnicu časopisa. Iako je nije spomenula, Melania je odlučila reagirati te je njezina glasnogovornica poslala priopćenje u kojemu je izvrijeđala urednicu časopisa.

"Naslovnica modnog magazina Vogue ne definira gospođu Trump s obzirom na to da se na njoj pronašla puno prije obnašanja funkcije prve dame. Njezina uloga prve dame Sjedinjenih Američkih Država i sve što čini mnogo je važnije od neke površne fotografije i pokrića. Ovo samo dodatno pokazuje koliko je industrija modnih časopisa pristrana i pokazuje koliko je Anna Wintour nesigurna i uskogrudna", stoji u priopćenju.

Melania Trump na naslovnici Voguea pojavila se prije vjenčanja s Trumpom, 2005.godine. Njezino pokazivanje vjenčanice prije vjenčanja tada su mnogi prozvali vrhuncem neukusa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara