Michael Jackson na svjetskoj turneji: Činim to isključivo zbog svoje djece

Michael Jackson na svjetskoj turneji: Činim to isključivo zbog svoje djece

MICHAEL JACKSON se navodno priprema povratak na glazbenu scenu i to na velika vrata. Nakon što je prošlo gotovo cijelo desetljeće od izdavanja njegova zadnja albuma i nastupa, Michael je odlučio zasukati rukave i primiti se posla. Najavljena je povratnička turneja kralja popa. Njegovi razlozi? Ne, nije njegov navodni bankrot. On jednostavno želi svojoj djeci pokazati čime se njihov otac zapravo bavi. Tim je riječima kontroverzni pjevač objasnio svoj povratnički plan.

"Michael sljedeće godine definitivno ide na svjetsku turneju u sklopu koje će obići trideset gradova, a rekao je da to radi isključivo radi svoje djece. Želi da njegova djeca vide čime se ona bavi i u čemu je najbolji, pa će na turneju povesti i njih. Krenuo je put Los Angelesa kako bi dogovorio sve potrebne detalje", ispričao je Michaelov suradnik. Pjevač ima troje djece, Princa Michaela, Princa Michaela II te kćerkicu Paris, koji su rođeni nakon 1996. godine kada je Michael posljednji puta radio turneju. Upravo zbog toga, ovaj show ide isključivo njima, kao svojevrsni dar i iskupljenje za sve što su djeca zbog njegovih pogrešaka morala doživjeti. Posljednjih deset godina Michael se koprcao u financijskim problemima, no iako je toliko puta razočarao, još uvijek ima svoju vjernu publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael se tako, očito, odlučio prestati baviti plastičnim operacijama i posvetiti nečem ozbiljnom što ga je i proslavilo. Preko Otkačeni pjevač još se uvijek sa svojim timom dogovara o detaljima vezanih za album i cijelu turneju i nije poznato koji će točno gradovi biti gosti ovog svjetskog zabavljača. Bez ikakve sumnje vjerujemo da će Jackson puniti sve po redu dvorene u kojima se pojavi jer usprkos činjenici da već godinama nije ništa izdao još uvijek ima iza sebe cijelu gardu obožavatelja. Ti isti fanovi koji su mu davali potporu za vrijeme najpoznatije parnice koja se vodila protiv pjevača, a koja ga je optuživala za pedofiliju, zasigurno će mu pružiti i podršku vezanu za novonastale glazbene planove.

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara