Michael Jackson ne zna zašto je policija pretražila njegov ranč

Michael Jackson ne zna zašto je policija pretražila njegov ranč
SLAVNI pjevač Michael Jackson izjavio je u utorak navečer kako ne zna zbog čega je policija pretražila njegov ranč "Neverland", ali je rekao da će u potpunosti surađivati s vlastima.

Jackson je rekao u svojoj izjavi, koju je prenio njegov glasnogovornik, da nije bio na ranču u vrijeme kada je došla policija iz Santa Barbare za sudskim nalogom za pretres.

"Mi ne možemo komentirati ovu policijsku istragu jer još ne znamo o čemu se radi", kazao je glasnogovornik Stuart Backerman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Michael će, kao i uvijek, u potpunosti surađivati s vlastima u bilo kakvoj istrazi...", dodao je.

Pretraga Michael Jacksonovog ranča obavljena je devet mjeseci nakon što je pjevač priznao u tv-emisiji da je spavao u istom krevetu s jednim dvanaestogodišnjakom. On je, međutim, odbacio sve optužbe da se tom prilikom dogodilo nešto neprilično, ističući da mu je dječak prijatelj.

"Policija Santa Barbare i istražitelji pretražili su ranč Neverland vezano za jednu kriminalističku aferu", rekao je šef lokalne policije Jeff Meyer. Pretraga je obavljena nakon što je policija dobila sudski nalog za tu akciju. Druge pojedinosti nisu priopćene.

Tada su tužitelji u Santa Barbare rekli kako smatraju da je "neobično" ponašanje pjevača vrlo ozbiljno, ali su istaknulo kako postoji malo izgleda da će ga zbog toga optužiti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara