Michelle Pfeiffer - nova zvijezda na Šetalištu slavnih

Michelle Pfeiffer - nova zvijezda na Šetalištu slavnih

NAKON što pet godina nije snimala filmove, Michelle Pfeiffer najavila je povratak na velika platna, a njezin novi film "Stardust" ovih dana kreće u distribuciju diljem svijeta. Holivudska filmska industrija njezin je povratak obilježila je u velikom stilu - Michelle je dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih i postala 2345. zvijezda kojoj je ukazana ta velika čast.

Još od filma "Scarface", koji ju je 1983. godine izbacio u zvjetdanu orbitu, Michelle Pfeiffer jedna je od najboljih i najljepših glumica Hollywooda, koja je u svojoj bogatoj karijeri glumila sa svim velikim imenima i surađivala s redateljskim genijima. Njezina zvijezda na Šetalištu slavnih u Los Angelesu došla je u pravo vrijeme - nakon petogodišnje stanke, Michelle se ovih dana vraća na velika platna, i to u filmu "Stardust", u kojem glumi s Johnom Travoltom i Robertom De Nirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi su ljudi zaslužni za karijeru jednog glumca, a u mom slučaju, to je moja majka, koja danas nije ovdje i kojoj se želim zahvaliti najviše na svijetu", rekla je ganuta glumica, s kojom su na otkrivanje zvijezde došli suprug David E. Kelley, kći Claudia i sin John. Glumica je tom prilikom još jednom pokazala da je s razlogom svrstavaju u najljepše ljude na svijetu - prema znanstvenim istraživanjima, njezino lice je savršeno i odgovara najvišim estetskim standardima. Sudeći po fotografijama, njezino tijelo i stil također nisu daleko od savršenstva.

D.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara