Michelle Rodriguez pred hotelskim vratima prijateljici prijetila dildom

GLUMICA Michelle Rodriguez, koja je slavu stekla ulogom u višestruko nagrađivanoj seriji "Izgubljeni", u svom posljednjem intervjuu još je jednom uspješno izbjegla odgovoriti pitanje o svojoj seksualnoj orijentaciji. "Ako se želim jebati sa ženom, muškarcem ili psom to je čisto moja, privatna stvar i nitko nema pravo zadirati u privatnost drugih osoba", oštro je odbrusila glumica i time dopustila da se po holivudskim kuloarima i dalje nagađa o njezinoj seksualnosti. Glumica je prije nekoliko dana napravila pravi mali "dildo skandal".

Naime, gosti u hotelu u kojemu je Michelle Rodriguez odsjela žalili su se na buku koja je dolazila iz hodnika, a prouzrokovala ju je glumica. "Prvo smo žena i ja čuli buku po hodniku i mislili smo da će se stišati, ali nije. Deranje se nastavilo, ali se moglo čuti i histerično lupanje na vrata koja su bila do naših. Nije mi bilo jasno što se događa i otišao sam provjeriti o čemu je riječ. Tada sam ugledao Michelle kako stoji pred vratima i viče na nekoga s druge strane", ispričao je jedan od svjedoka navodeći Michelline riječi. "Otvori mi, kujo jedna", riječi su kojim je Michelle "častila" osobu u sobi, međutim to i ne bi bilo toliko zanimljivo da glumica u ruci nije držala dildo, mahala njime i svojoj prijateljici, koja je bila zaključana u sobi, prijetila da joj neće vratiti "igračku za uživanje".

"Ako mi ne otvoriš, nećeš dobiti dildo", vikala je glumica nakon čega su se vrata hotelske sobe, začudo, istog trena otključala i glumica je utrčala u sobu. Kako je Michelle uopće završila ispred vrata sa spomenutom spravicom nikome nije jasno. Za Michelle to nije prvi lezbijski ispad. Poznata je njezina afera s glumicom Kristannom Loken, ali su kružile i špekulacije oko njezine navodne veze s Vin Dieselom, popularnim ćelavcem iz "Brzih i žestokih". Do sad je, očito, glumica iskušala oba spola, a s obzirom da je u intervjuu spomenula i psa, tko zna što sve možemo očekivati od ove latino ljepotice.

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara