Mike Tyson šokirao i najveće ljubitelje trave, mjesečno popuši bogatstvo

Mike Tyson šokirao i najveće ljubitelje trave, mjesečno popuši bogatstvo
Foto: Instagram

LEGENDARNI Mike Tyson pronašao je svoju novu strast, a kako je oduvijek bio megaloman, i njegov novi poslovni potez zvuči prilično nevjerojatno ili u najmanju ruku kao nešto na što će Snoop Dogg biti jako ljubomoran. 

U svom podcastu "Hotboxin' with Mike Tyson" bivši je boksač progovorio o ljubavi prema kanabisu, kao i poslu koji uskoro pokreće. Naime, otvara ranč kanabisa na kojem će se posjetitelji moći opustiti, upoznati s prednostima i opasnostima biljke, a provodit će se, najavio je, i znanstvena istraživanja kako bi se kanabis što više iskoristio i u medicini.

Radi se o imanju površine 1,6 četvornih kilometara, smješteno je u južnoj Kaliforniji, a u veljači je već ugostilo Kind Music Festival koji Tyson organizira sa svojim poslovnim partnerom Robom Hickmanom.

Govoreći o svom imanju, Tyson je iznenadio slušatelje priznanjem o količini marihuane koju mjesečno troši. "Koliko popušimo mjesečno? Oko 40 tisuća dolara mjesečno", rekao je 53-godišnji Tyson. Srećom, pričao je u množini pa je za pretpostaviti da toliko potroši sa svojom ekipom i/ili članovima kućanstva.

Da je još jednom prepoznao unosan biznis, svjedoči i iznos od 500 tisuća dolara koliko je zaradio od prodaje kanabisa u Kaliforniji koji je ondje, u određenim količinama i uvjetima, legalan od kraja 2016. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara