Mila Elegović: Estetska kirurgija je super stvar, pogotovo za one koji od izgleda žive!

Mila Elegović: Estetska kirurgija je super stvar, pogotovo za one koji od izgleda žive!

ZAPOČELO je snimanje pete sezone urnebesnih "Bitanga i princeza", a  Mila Elegović je upravo ulogom Irene podigla svoj materijalni standard. Otvoreno je progovorila o ljubavi, plastičnim operacijama i ostalim stvarnima koje je čine sretnom.

"Muka je Isusova kroz što prolazim kako sam starija. Moram puno vježbati i paziti što jedem, ali najvažnije je da moram paziti što mislim. Vjerujem da nakon 30. lice i metamorfoze tvog tijela slijede um i kako izgledaš je ono što misliš i nosiš u duši. Prošla sam u životu neke strašne stvari koje su se dogodile u isto vrijeme, ali sam istjerala sve na jedan blagoslovljen način. Možeš biti svoj u svim gabaritima, ali svaki izraz lica te odaje iznutra", dala je odgovor na pitanje kako se brine o svome tijelu Mila za Jutarnji list. 

Budući da se opasno približila 40. godini, Mila ne skriva kako će kad osjeti da ju je vrijeme stiglo otići na estetske korekcije. "Apsolutno bih zato što je estetska kirurgija super stvar, posebno ljudima koji od izgleda žive, a i prvo što zamjećujemo je izgled. No, to mora biti izvedeno s mjerom i što kasnije. Ljudi, ne mogu vjerovati da sa 39 godina nisam ništa korigirala, ali imam dobru genetiku i dugo se pazim", rekla etiketirana je kraljica hrvatskog sitcoma.

"Na neku foru sam svjesno zlorabila svoje tijelo"

Međutim, glumica se ne predaje tako lako te priznaje kako se i dalje smatra seksi. "Na neku foru svoje tijelo volim i ponosim se njime i nemam ga razloga skrivati. Biti seksi nije ništa loše, samo je potrebna mjera i balans. Ne moraju grudi biti velike da bi bile seksi. Na primjer, Larisa Lipovac je seksi i bez toga. Na neku foru sam svjesno zlorabila svoje tijelo, a opet je to toliko dio mene da ne možeš pobjeći od svoje fizionomije", dodala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


 
Uz uloge u kazalištu i sitcomu, Mila ima i svoj bend

Najteži životni period prolazila je nakon razvoda, "Od novinara sam imala veliki strah i osjećala stravičnu sramotu i paniku u trenucima kada sam znala da je moj brak gotov i razmišljala sam što će se dogoditi kada to bude izašlo van.

To je bio stravičan osjećaj i razgovarala sam o tome sa svojim bivšim suprugom i on to nije mogao shvatiti", rekla je Mila čiji je strah sada nestao."Kad budem u vezi, neću to skrivati, ali isto tako neću ni previše pričati o tome, isto kao što nisam ni o svom braku. Jedna mjera mora postojati. Drago mi je što više nisam okovana sramom i strahom", rekla je Mila iako trenutno nije u vezi.

Nadarena glumica okušala se i u hrvatskom showu  "Zvijezde pjevaju" zajedno s Jacquesom Houdekom, gdje je pokazala kvalitetnu i zanimljivu boju vokala. "Plava trava zaborava" bend je o kojemu ima samo riječi hvale. "To je moj bend. To je nešto predivno. To je poklon koji sam dobila. Dugo sam tražila neki put kako bih se izrazila. Jako volim tu vrstu glazbe i ona paše mom vokalu jer moj glas je specifičan. Nisam pjevač u iskonskom smislu i toga sam svjesna. Ono što mogu raditi kao pjevačica je vrlo usko, bez obzira na nastup na sceni i pjevanja kao dio role", rekla je Mila.

Ž.P.
Foto:  Kazalište Komedija, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara