Mila u Big Brother kući opipala Slavičine grudi: Sigurno imaju oko 30 kila

Screenshot: Youtube

TKO O čemu, stanari Big Brother kuće o grudima. Ukućani su danas popodne dobili zadatak da počiste dvorište do zadnjeg papirića. Dobili su vreće za smeće i krenuli detaljno čistiti. Nakon toga nekolicina njih je sjela na stolice i ležaljke vani da se odmori. Komentirali su koliko tko kila ima te je u jednom trenutku Mila rekla Slavici: "Pa tebi samo grudi imaju 30 kila" i sjela joj u krilo. Slavica se čudila njenoj izjavi i izjavila: "Što ti je? Pa nemaju 15 kila svaka". Mila joj je i dalje sjedila u krilu te je pitala smije li joj dirati grudi. Prije nego joj je Slavica dala dozvolu, Mila nije mogla izdržati da ne opipa bujne atribute vozačice taksija, no ubrzo je maknula ruku i nastavila dalje razgovor.

Grudi su očito top tema u BB kući, jer se o tome raspravljalo i jučer u bazenu. Lester, Nikola, Soraja, Nemeš i Mila su se kupali, a Soraja je rekla da su silikonske grudi gotovo kao prirodne, samo nisu meke i mlitave nego čvrste. "To je kao kad treniraš i radiš one muške vježbe i kako ti je tvrd mišić, tako ti je i silikon", pojasnila je ona, na što je Lester komentirao: "Bolje su sa silikonima". Soraja je na to dodala kako "realno, svaka druga cura u Srbiji ima silikone, ali ne stoje svakoj dobro".

"Valjda sam laprdala previše"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme, Milan i George su raspravljali o bivšim ljubavima. Milan je rekao kako je donedavno imao djevojku niskog rasta, ali im "nije išlo". Ostala mu je u srcu i misli sve najbolje o njoj. "Prije toga nikad nisam imao curu niskog rasta, sve su bile normalne", rekao je Milan. Čini se kako se Emi poprilično sviđa Milan, jer je u ispovjedaonici komentirala kako joj je najvažnije ostvariti kontakt s njim. "Želim najviše biti s njim i ostvariti kontakt s njim. Imamo nešto zajedničko, dosta toga smo propatili u životu, da dođemo do nekog cilja", rekla je Ema Velikom bratu. Također je ispričala kako je razočarana što je bila nominirana. "Valjda sam laprdala previše. Nominirali su me vjerojatno zato jer sam kod kuće navikla držati se reda, paziti na čistoću i štedjeti. Osjetila sam da sam pogriješila i previše šefovala", kaže Ema.

"Ovo nije mjesto za seks"

Stanari su počeli pričati i o seksu pa je Nikola sinoć pitao Bojanu je li mislila prije ulaska u kuću da bi mogla biti u seksualnom odnosu s nekim. "Govorila sam da ne bi nikad s nikim, pa da je ne znam tko. Jednostavno mislim da ovo nije mjesto za to", rekla mu je odbojkašica, no on je dalje inzistirao i pitao je bi li odbila seks da zna kako joj je to jedini preostali korak u odnosu s nekim. ona je ostala pri svom stavu: "Ovo nije mjesto na kojem bih to željela prakticirati".

Duško želi kući

Na smetlištu je situacija i dalje nepromijenjena. Duško se žalio kako ne zna hoće li moći izdržati, jer smatra da je prestar "za ovo sve". Želi se vratiti svojoj obitelji i kaže kako se poveselio da će se vratiti kući kad je ispao. Sa sustanarima se dobro slaže, samo mu je teško spavati u autobusu, jer je zagušljivo. Stanari "smetlišta" se žale na hranu. Horvat im je rekao nek ne gledaju previše u to što jedu, a Dragana se pitala kako se hrane stanari u "luksuznoj kući".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara