Milan Gurović - glup ili gluplji?

SRPSKI košarkaš Milan Gurović, hrvatskoj javnosti najpoznatiji po tetovaži četničkog vojvode Draže Mihailovića i briljantnoj izjavi "ne kažem da su svi Srbi debili, ali ima nas dosta", još je jednom dokazao da nije baš najbistriji čovjek na svijetu.

Naime, Gurović je u Novom Sadu 16. srpnja uplovio u bračne vode sa svojom dugogodišnjom djevojkom Tanjom Čodić, ali ni svadba osvjedočenog ljubitelja četničke ideologije nije mogla proći bez ultranacionalističkog slavlja.

Srpski tabloid Svet u članku pod naslovom "Spremte se, spremte..." donosi priču o Gurovićevom vjenčanju, iz koje izdvajamo zbunjenost Gurovića koji nije znao što odgovoriti na "neuobičajeno" pitanje matičake: "Milane, kako ste?". Gurović je, naime, odmah očekivao "sudbonosno" pitanje, a njegove sive stanice nisu mogle pojmiti da mu matičarka nije postavila to pitanje, nego neko drugo.

Nakon vjenčanja uslijedilo je slavlje hotelu "Elektrovojvodine", a mjesta za mladence bila su, valjda kako bi sve prošlo u svečarskom tonu, okićena zastavom četničkog ravnogorskog pokreta.

Tabloid piše kako su se gosti najviše veselili uz četničke pjesme "Oj, vojvodo Sinđeliću", "Marš na Drinu", "Marširala kralja Petra garda", "Siđi, Rašo, siđi sa planine", a atmosfera (debilizma, rekao bi Gurović) je dosegla usijanje kad je bend počeo svirati pjesmu "Spremte se, spremte, četnici", koju je Gurović otpjevao sa šubarom i kokardom na glavi.

Ništa neuobičajeno od čovjeka koji je samog sebe, kao i veći dio svoj naroda, nazvao "debilima".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara