Milan i Severina ne komuniciraju već pet godina, otišla je s bebom na prsima

Milan i Severina ne komuniciraju već pet godina, otišla je s bebom na prsima
Screenshot: YouTube

SAGA o Milanu i Severini ni pet godina nakon njihovog prekida nije došla kraju. Ljubavna priča koja je započela fatalnim susretom u Beogradu, završila je mučnom borbom za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, a izjave hrvatske pjevačice i srpskog poduzetnika s početka njihove ljubavi ne daju ni naslutiti u kakvom će javnom ratu završiti.

Da nešto nije u redu sa Severinom i Popovićem medijima je postalo jasno u jesen 2012. godine, a ubrzo nakon toga Severina je potvrdila da su ona i Milan prekinuli vezu. Medijima su tada kružile različite priče o nesuglasicama para, a jedna od njih je bila i ta da Milan nije podnosio dječji plač u sobi. Navodno se pjevačica već nakon tri mjeseca života s kraljem bakra vratila u Split, a u listopadu su prvi put prekinuli.

U listopadu je Severina i krstila njihovog Aleksandra u katoličkoj crkvi, a otac nije bio na krštenju. Nagađalo se da ga je pjevačica nekoliko puta zvala te da je on ignorirao pozive i poruke. 

U prosincu iste godine Milan je dao dramatičnu izjavu iz koje je bilo jasno da će se boriti da mu se Severina vrati.

"Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav... Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svjesni smo toga da je sreća našeg djeteta važnija od toga jesmo li mi muž i žena, a i svega ostalog, i to podrazumijeva i harmoničnu i sretnu vezu nas kao roditelja", rekao je Popović tom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

"Lijepo je da se čovjek trudi", kratko je tada komentirala Severina.

Međutim, popustila je nakon nekoliko mjeseci i u ožujku 2013. godine u emisiji Ami G show priznala da su njih dvoje ponovno zajedno i da se vole.

"Volimo se, ljubav nikada nije ni bila upitna", kazala je Severina, a brojni fanovi bili su presretni što se pomirila s ocem svoje bebe. U medijima su uskoro počela i nagađanja o vjenčanju, ali je onda uslijedio hladan tuš. Nakon presice za njezin beogradski koncert te godine mnogi su komentirali da je pjevačica tužna i zamišljena, a uskoro je njen tadašnji menadžer Tomica Petrović potvrdio da su ona i Milan zauvijek prekinuli.

Severina je nekoliko puta govorila o prekidu i naglasila da joj je bilo jako teško otići s bebom na prsima, ali da je to napravila zbog svog sina. Milan je, pak, jednom prilikom izjavio da su vezu prekinuli već mjesec dana nakon rođenja Aleksandra. Od tada ih javnost viđa zajedno samo na sudskim ročištima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara