Milan o Emi iz Big Brothera: Živcira me što bih trebao biti s njom jer svi to očekuju

Foto: RTL, vb4.emotion.rs

MILAN GRAHOVAC, koji se trenutačno nalazi u Big Brotheru, osoba je niskog rasta baš kao i Ema Šuker, a dijele i spavaonicu. Iako je ona odmah po ulasku u kuću izjavila kako bi se s njim najviše voljela zbližiti, Milan nema slične želje.

Štoviše, tijekom srijede u razgovoru s još nekim ukućanima izjavio je: "Ma živcira me što bih ja sad zbog gledatelja iz Srbije trebao završiti s Emom jer smo oboje niskog rasta i svi to očekuju. Ima i drugih zgodnijih djevojaka s kojima bih se volio družiti". Iako su se dečki na to nasmijali, Ema nije bila u mogućnosti da iznese svoj stav jer je bila u drugoj sobi.Ona je ostala bez svoje odjeće, a Veliki Brat joj je rekao da se snađe i posudi od drugih stanara. Naime, bila je zajedno s Duškom nominirana za ispadanje, a kako je on napustio kuću, Veliki Brat je nekako i nju morao "kazniti".

Stanarima na otpadu noću žohari plaze po licu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako stanari misle da je Duško otišao doma supruzi, on je zapravo samo premješten kod još troje stanara na otpad. Tamo je tijekom dana nekoliko puta plakao i govorio da želi ići kući. "Ma čak i da sigurno znam da ću dobiti milijun na kraju, nije me briga, ja samo želim kući", jecao je.

Dok je on neutješan, ostali stanari na otpadu maštaju o životu u kući, ali i hrani u hladnjaku. "Kad bi sad ušao u kuću tražio bih hladnjak i nešto fino, toplu čokoladu", maštao je Horvat. Ipak, Big Brother ih je na kraju dana počastio marmeladom, a rekao im je da si smiju uzeti i jastuke na čega su se veoma obradovali.Kako spavaju u starom autobusu na otpadu, muku muče i sa žoharima. Tvrde kako im po noći plaze po licu pa su tijekom dana pokušali što više svoju "spavaonicu" dovesti u red.

Mila "našla" brata

Tijekom večeri u Big Brother kući vladala je prava harmonija, dok su Soraja i Slavica postale nerazdvojne, Mila je izjavila kako je "pronašla" brata. Naime, mislila je na Lestera s kojim se zbližila. Kasnije su ona i Soraja pjevušile po kući dok se Duško napokon smirio od plakanja na otpadu te priznao kako mu nedostaje upravo Soraja, ali i Lester.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara