Milan Popović podnio dvije tužbe protiv Severine i njezinog odvjetnika: "Mora mi se ispričati"

Milan Popović podnio dvije tužbe protiv Severine i njezinog odvjetnika: "Mora mi se ispričati"

Foto: Instagram/YouTube

MILAN POPOVIĆ podnio je dvije tužbe protiv bivše partnerice Severine Kojić za klevetu.

Reakcija Severine i njezinog odvjetnika: >>Nakon vijesti o novim tužbama Milana Popovića, oglasili se Severina i njezin odvjetnik<<

Srpski "kralj bakra" tužio je Severinina odvjetnika Darija Budimira i Severinu Kojić zbog niza kleveta koje su naveli u žalbi za privremenu mjeru, piše Telegraf.

Također, Popović je podnio još jednu tužbu protiv Severine, zbog gostovanja na RTL-u, gdje je, prema srpskom biznismenu, iznijela brojne neistinite navode.

Nakon što je određena privremena mjera kojom je Popović dobio pravo da sin Aleksandar pola vremena provodi s njim, Severinin pravni zastupnik napisao je žalbu, a u njoj je navedeno da je Severina izgubila dijete zbog stresnih okolnosti prouzrokovanih nizom postupaka kojima je izložena zbog Milanove osvete. Potom piše da je Popović protupravno oduzimao dijete i odbijao ga vratiti majci.

U nizu navoda stoji i da je biznismen naručio ilegalno praćenje Severine i njihova zajedničkog sina. Milan Popović boji se da ga pojedini mediji žele okarakterizirati kao ljubomornog čovjeka koji iz osvete pjevačicu zatrpava neosnovanim tužbama pa se osjetio prozvanim razjasniti stvari.

"Majka opet od sebe pravi žrtvu i svjesno me pokušava okarakterizirati kao nekoga tko se povlači po sudovima, bez da otkriva detalje zašto su tužbe podnesene. Svatko normalan bi na mom mjestu podnio tužbu za to što su ona i njen odvjetnik napravili. Pošto on piše žalbu zastupajući nju, morao  sam uključiti i nju s obzirom na to da se pretpostavlja da su te neistinite tvrdnje informacije koje mu je ona dala", rekao je Popović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj privatnoj tužbi Popović je Severinu optužio za klevetu, na temelju svega što je rekla u gostovanju na RTL Televiziji, a neposredno nakon što mu je sud dodijelio više vremena sa sinom Aleksandrom.

U žalbi su navedene Severinine tvrdnje iz "RTL Direkta": "...tada je prijetio da će mi zagorčati život i da će u medijima pričati o meni", "Rekao mi je da će mi uzeti dijete i, da smo u Americi, da bi me zgazio", "On je otišao toliko daleko da je donio lažni nalaz da mi je dijete anoreksično" i mnoge druge.

"Pojedini mediji prave sliku da se ja osvećujem, a to je suludo. Morao sam podnijeti tužbu jer je ta kleveta iznesena pred milijunima ljudi, a znam da nisam kriv", objašnjava Milan te dodaje da očekuje da tuženi budu osuđeni za klevetu te da im bude naloženo da mu se javno ispričaju.

Inače, nakon višegodišnje borbe da zaštiti svoje dijete od medijskog eksponiranja, Popović je uspio dobiti pravo da ga samostalno zastupa. Po presudi, Milan sad ima pravo tužiti Igora Kojića zbog objavljivanja fotografija maloljetnog Aleksandra na društvenim mrežama i u medijima.

Popović na sudu sa Severininim menadžerom

Početkom prošlog tjedna Popović se našao na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu na drugom ročištu s menadžerom hrvatske pjevačice Tomislavom Petrovićem, kojeg je prije nekoliko mjeseci tužio za klevetu jer je za medije izjavio da je Popović protiv Severine i njenih bliskih podnio preko 30 tužbi, kao i da je "pojačao" s tužbama nakon Severinine udaje za Igora Kojića.

"To je potpuna neistina. Prije svega, nisam uputio toliko tužbi, a više od polovine onih koje sam podnio, povukao sam. Tomislav je rekao i da sam izgubio većinu tužbi, a ja sam zapravo povukao tužbe jer sam htio smiriti situaciju da se s tim ne maltretiram. Pristao bih na rješavanje spora mirnim putem samo ako mi se Severinin menadžer javno ispriča za navode", zaključio je Popović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara