Milanov trener uhvaćen u preljubu: Massimiliano Allegri pao u zagrljaj supermodela

Screenshot: Oggi.it

NOVI preljubnički skandal prijeti talijanskom nogometnom prvaku Milanu. Ovog je puta glavni akter 44-godišnji trener Milana, Massimiliano Allegri. Nedavno je šef stručnog stožera talijanskog prvaka u jednoj televizijskoj emisiji s gađenjem odbacio tvrdnju da ima ljubavnicu, rekavši da je isključivo posvećen svojoj dugogodišnjoj nevjenčanoj supruzi i njihovu jednomjesečnom sinčiću. Međutim, talijanski su ga paparazzi sada uhvatili na (ne)djelu.

Talijanski su tabloid Oggi preplavile njegove fotografije s 27-godišnjim talijanskim supermodelom Glorijom Patrizi. Milanov je trener uhvaćen kako u pratnji manekenke ulazi u stan navečer te s njom izlazi ujutro. Nakon toga kamere fotoreportera ispratile su ih bez njihova znanja do obližnjeg restorana u kojem su doručkovali, te na kraju zabilježile njihov opraštajući poljubac.

Atraktivna Gloria u posljednjih je nekoliko godina dobro unovčila svoje savršene (90-62-91) tjelesne proporcije, a u kaubojskom je izdanju osvanula kao Playboyev model u lipnju 2009. godine.

Pitanje je kako će se afera odraziti na trenerov privatni, a posredno i profesionalni život. Za očekivati je da bi podršku mogao dobiti od 75-godišnjeg vlasnika kluba Silvija Berlusconija, koji je i sam usred suđenja zbog organiziranja orgija s maloljetnim prostitutkama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara