Milijarder pokazao kako se samoizolirao, toliko ga izvrijeđali da je maknuo Instagram

Milijarder pokazao kako se samoizolirao, toliko ga izvrijeđali da je maknuo Instagram
Foto: Getty Images/Instagram

DOK SU milijuni Amerikanaca prisiljeni biti u karanteni u skučenim stanovima ili riskirati vlastito zdravlje radi pružanja bitnih usluga drugima, milijarder David Geffen objavio je fotografiju s jahte, nakon čega su ga toliko izvrijeđali da je deaktivirao Instagram.

"Zalazak sunca jučer...", napisao je Geffen u subotu ujutro uz fotografiju svoje 590 milijuna dolara vrijedne superjahte u karipskim vodama. "Izoliran u Grenadinima kako bih izbjegao virus. Nadam se ćete svi ostati na sigurnom", dodao je glazbeni mogul čije se bogatstvo procjenjuje na 7,7 milijardi dolara, prenosi Daily Mail.

Njegova objava brzo je nestala s Instagrama nakon što su mnogi njegovu reakciju na krizu nazvali bešćutnom. No kritike na njegov račun nastavile su se na Twitteru, gdje su se mnogi počeli sprdati s njim. "Hrabri David Geffen odlučio je socijalno se distancirati na kruzeru", napisao je Aaron Levie, CEO tvrtke Box.

Drugi su sugerirali da bi 77-godišnji milijarder mogao napraviti puno više kako bi pomogao u borbi protiv pandemije. "Možda da je dao veliku donaciju za medicinsku zaštitnu opremu za naše premorene medicinske sestre, liječnike i medicinsko osoblje, ne bi odavao dojam elitističkog kretena", još je jedan od komentara.

"David Geffen mogao je donirati tu jahtu New Yorku kako bi se koristila kao improvizirana bolnica", napisao je na Twitteru kolumnist New York Timesa Wajahat Ali.

No, nije baš sve razočarala Geffenova objava. Wendi Murdoch, bivša žena mogula Ruperta Murdocha, reagirala je na fotografiju emotikonima sa srcima u očima. "Kakav prizor", komentirala je Rita Wilson.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara