Milijunaš se razveo zbog mlađe manekenke, bivša ga želi strpati u zatvor

Milijunaš se razveo zbog mlađe manekenke, bivša ga želi strpati u zatvor
Foto: Instagram

MILIJUNAŠ Richard Rothschild mogao bi završiti u zatvoru ne iseli li se iz stana vrijednog 13 milijuna kuna u kojem trenutno živi sa svojom djevojkom, piše Daily Mail. 

Nakon što je zbog Playboyeve zečice Sherre Michelle ostavio ženu s kojom je bio 21 godinu, njih dvoje na sudu vode ljutu bitku za podjelu imovine. 

S Charmaine de Souza vjenčao se 2005. godine, a razveo 2016. Ukupno su u vezi bili 21 godinu, sve dok ju on nije ostavio zbog mlade manekenke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Playmate Sherra Michelle (@sherramichelle)

U središtu okršaja našao se njihov stan u Miami Beachu na Floridi, vrijedan 13 milijuna kuna za koji on tvrdi da je samo u njegovom vlasništvu, a u kojem trenutno živi s novom djevojkom. 

Sud je odlučio da stan ipak mora podijeliti s bivšom ženom, a ako se ne iseli u roku tjedan dana, prijeti mu zatvorska kazna u trajanju 28 dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Playmate Sherra Michelle (@sherramichelle)

Iako je još u lipnju obećao da će isprazniti stan, nastavio je u njemu živjeti, a odvjetnik njegove bivše istaknuo je da s njim živi nova djevojka i neki prijatelji, što dokazuju objave na društvenim mrežama. Zatražio je da ga se kazni zatvorom zbog prevare suda. 

Rothschild je priznao da je prekršio obećanje koje je dao na sudu, no rekao je da je "ispraznio stan" i da se u njega vratio zbog "nepredviđenih okolnosti". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Playmate Sherra Michelle (@sherramichelle)

Sudac mu je dao rok od tjedan dana za iseljavanje, u suprotnom će završiti u zatvoru. 

Rothschild je ranije bio poznat pod imenom Richard Pierzchalo-Poasecki, a ime je promijenio u lipnju 2016. Nije povezan sa slavnom bankarskom obitelji Rothschild. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara