Miočić i njegova prelijepa supruga se nakon meča družili s holivudskom zvijezdom

Miočić i njegova prelijepa supruga se nakon meča družili s holivudskom zvijezdom
Foto: Instagram

STIPE Miočić ponovno je prvak u teškoj kategoriji UFC-a, a među prvim čestitkama stigla je ona od njegove prelijepe supruge Ryan Marie Miočić i preslatke kćerkice Meelah Claire. Ryan Marie na vaganje, ali i meč stigla je odjevena u hrvatski dres, a u kockicama je bila i malena Meelah. Ipak, Ryan je hrvatske navijače uspjela oduševiti i prije meča, kada je pozirala u hrvatskom dresu s kćerkicom te u opis fotke na hrvatskom jeziku napisala "Hrvatska". Oduševljeni Hrvati i ostali navijači Stipe Miočića nagradili su Ryan s više od pet tisuća lajkova. 

Crnokosa Ryan je objavila fotografiju na kojoj malena Meelah pozira s očevim pojasom, a pohvalila se da su se nakon meča družili s holivudskom legendom Mickeyjem Rourkeom. 

Rourke se na svom Instagramu oglasio nakon meča te čestitao Stipi:

"Novi svjetski prvak u teškoj kategoriji UFC-a Stipe Miočić i njegova prelijepa supruga. Pojas smo vratili u Ohio. Borba je bila sjajna, čestitke obojici. Mislim da je ovo za sve vatrogasce svijeta", napisao je Rourke.

Ryan je nakon meča objavila kratki video u kojemu Miočić ljubi malenu Meelah. Svi pratitelji Ryan Marie složili su se da je samo pred djevojčicom Miočić manji od makova zrna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara