Mirela Rupić "ne želi u medije", ali ih obavještava o svakom svom koraku

ESTRADA je, po svemu sudeći, dobila još jednu protagonisticu koja, u nedostatku zanimljivosti vezanih oko karijere, medijima javlja svaki svoj korak i tako polako, ali sigurno postaje prepoznatljivo lice. Nakon što je nekoliko puta medije molila da je "ostave na miru", 36-godišnja Mirela Rupić, bivša ljubavnica Gorana Višnjića, promijenila je ploču - medijima javlja da je zaljubljena, a fotografe, doznajemo, sama zove kako bi je uslikali s jednogodišnjom kćeri Lanom Lourdes.

"Istina je. Zaljubljena sam poput tinejdžerice. U trenutku kad sam ljubavni život potpuno zapostavila u njega je ušao netko zaista poseban", priznala je Mirela Rupić, koja se već gotovo godinu dana preko medija prepucava s bivšim ljubavnikom i ocem njezinog djeteta. "Na žalost, živimo u različitim gradovima, ali to nije prepreka. Kad nekog voliš, nema toga što nećeš podnijeti i napraviti za zajedničku sreću", dodaje Rupićka, kako bi javnost željna detalja o njoj bila upućena u nova zbivanja, a frajeri koji njezine plakate drže na zidu doznali kako zapravo uopće nemaju šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zar sam samo ja nepodobnog ponašanja? Pa ne mogu spriječiti fotografiranje"

Trenutno najpoznatija Šibenčanka od koje u dogledno vrijeme očekujemo u najmanju ruku album, ako ne i golišavi editorijal, osvrnula se i na navodni dolazak Gorana Višnjića u Hrvatsku, i to zbog njezine eksploatacije kćeri. "Što, zar sam samo ja nepodobnog ponašanja? Pa ne mogu spriječiti fotografiranje. Lana je cijelo prošlo ljeta bila u izolaciji. Prošlo ljeto nije osjetila ni kap mora, samo zato što sam je skrivala od fotografa", kaže nova zvijezda estradnog neba i dodaje kako joj nije jasno zašto prigovaraju baš njoj, pogotovo zato što je i Višnjićev posvojeni sin Tin bio u medijima.

M.A.
Foto: Index, Arena

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara