Mirno igrao golf pa snimio scenu koja je prestravila mnoge: "Vidi koliki je"

Mirno igrao golf pa snimio scenu koja je prestravila mnoge: "Vidi koliki je"
Screenshot: Facebook

GOLFERI u Georgiji ugledali su ogromnog aligatora na terenu, a jedan od njih odmah se uhvatio kamere i snimio životinju koja je zalegla na terenu i neko se vrijeme nije micala.

Ed Vance u nedjelju je s prijateljima igrao golf kad je odjednom na teren ušetao aligator od preko 2 i pol metra. "Ovo se upravo dogodilo kod 17. rupe", napisao je Vance uz snimku koju je podijelio na Facebooku.

Kasnije je Vance rekao kako neće zaboraviti zvuk aligatorovih koraka. "Bilo je nadrealno", kazao je za lokalne medije.

Nakon 17. rupe, aligator je odlučio malo zaleći pored zastavice. "Ovo je čudovište. Pogledaj koliki je", čuje se glas u snimci koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Nakon nekoliko sekundi, aligator ode kao da se ništa nije dogodilo. "Nikad nisam vidio ovo na golf terenu", govori jedan od golfera.

Aligator je zatim nestao u vodu. Iako su brojni korisnici društvenih mreža dali do znanja da ih je gmaz prestravio, Vance je kasnije za The Island Packet objasnio kako ih on uopće nije doživljavao.

"Činilo se da nas uopće nije primijetio niti ga je bilo briga za nas", rekao je Vance kasnije za The Island Packet. "Samo se htio vratiti u vodu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara