Miroslav Škoro "zaprijetio" Barbari Kolar: "Institucije će raditi svoj posao"

Miroslav Škoro "zaprijetio" Barbari Kolar: "Institucije će raditi svoj posao"
Screenshot: HRT

"IMAM jednu zamjerku. Ne možete pjevati ovakvu pjesmu dok ja imam zalizanu kosu i ne mogu mahati glavom", rekla je voditeljica showa Zvijezde pjevaju Barbara Kolar nakon druge pjesme koju su izveli natjecatelji Katarina Strahinić i Pero Galić.

Naime, zapjevali su pjesmu Motori grupe Divlje Jagode te zaradili pljesak publike. Pero se požalio da ni on ne može mahati glavom, a Katarina je dodala da je baš zato ona raspustila kosu: "Poslušala sam Remi i nisam bila plaha".

"Osim što ste zanemarili prometne propise i pri vožnji motorom niste nosili kacige, ne znam što bi vam još mogao zamjeriti naš prometni policajac Škoro, ali sad ćemo vidjeti", dometnula je Barbara.

"Ja ću svoje izlaganje podijeliti u dva djela. U prvom dijelu ću se osvrnuti na sam nastup. Čini mi se da je ovo bio prvi puta da pjevaju natjecatelji pjesmu koju je mentor izveo u originalu, kad sam ja to objavio kao direktor. Nije to lagano. U ovakvoj kategoriji, ovakvom žanru naš Pero, naša dika Slavonska i rokerska 'poždere' mnoge. Međutim, dobro si se držala i u onom djelu kad si mahala kosurinom, tu se vidjelo da si pratila i neke moje nastupe. To mi se dopalo", rekao je.

Škoro: Čuo sam Barbaru i Duška s "mhm gospodin"

Tu nije stao.

"A sada drugi dio mog izlaganja. Dakle, Barbara nemojte ti i Duško misliti da ja nisam čuo ono 'Mhm gospodin'. Ja sam to čuo i ja ne znam što znači 'mhm'", dodao je, na što je Barbara odgovorila da je vrijeme alergije.

"Što se tiče policije, uopće me nećete uvesti u sukob s Ministarstvom unutarnjih poslova. Reći ću nešto što nijedan predsjednik nije do sada rekao 'Neka institucije rade svoj posao'", našalio se i nasmijao publiku.

Kad je Barbara poslala Katarinu i Peru kod Duška, Škoro je u pozadini rekao: 'Mogu li ja nešto reći'.

Digao se od stola i rekao: "Ja kao predsjednik protestiram zbog činjenice da članica mog užeg kabineta nije rekla ništa", rekao je pokazujući na Valentinu Fijačko.

"Valentina, oprosti ja sam potpuno od njegovog izlaganja zaboravila da treba reći...", ispričala se Barbara.

"Institucije će raditi svoj posao, Barbara", dodao je Škoro.

Barbara je dodala da će napustiti studio i ponovno se ispričala Valentini, a Škoro je tražio da Katarina i Pero vrate na pozornicu.

Kad su se vratili Barbara je rekla: "Ja kriva, krivlja od svega".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara