Mislila da je našla savršenog muškarca sve dok jedna poruka nije uništila sve

Mislila da je našla savršenog muškarca sve dok jedna poruka nije uništila sve
Foto: Instagram

AUTORICA putopisa i blogerica Julia D'Orazio otvoreno je progovorila o negativnom iskustvu s putovanja u Portugal, gdje se zaljubila pa ostala slomljenog srca.

Julia iz australskog Pertha sjedila je na klupici u parku u Lisabonu i pisala dnevnik kad je uočila muškarca koji je sjeo preko puta nje. "Visok, crn i zgodan s predivnom kosom... Bila sam očarana", rekla je za Whimn.

Skupila je hrabrost i otišla razgovarati s njim. Neko vrijeme su razgovarali, otkrila je da je glumac, a kad je došlo vrijeme da se rastanu, ponudio joj je broj. Ona je to odbila, no dala mu je svoj broj i rekla mu neka je nazove.

To je pokrenulo njihovu vezu u sljedećih nekoliko tjedana, tijekom koje su, kaže Julie, bili kao golupčići. U jednom trenu počela je ozbiljno razmišljati o ostanku u Lisabonu kako bi mogli nastaviti vezu.

No ubrzo je saznala da je čovjek s kojim se viđala imao druge ideje. "Rekla sam mu da želim razgovarati o tome kamo naša veza vodi", objasnila je. "Preko telefona dogovorili smo romantičan dan zajedno prije nego što sam trebala napustiti Lisabon."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia D'Orazio ~ Travel Writer (@theroamingflamingo) on

Julia je napravila frizuru i spremila se za specijalan spoj. Tada je uzela telefon kako bi istražila gdje će se naći, no vidjela je poruku koja joj je slomila srce. "Nešto se dogodilo jučer s glumicom s kojom radim. Nisam mogao izbjeći. Bolje da se ne vidimo. Mislim da sam zaljubljen. Mogu li te nazvati za nekoliko sati?"

Julia nije mogla vjerovati svojim očima. "Čitala sam poruku iznova i iznova", prisjetila se. "Pokušala sam ga nazvati, ali nije se javljao."

"Osjećala sam se poraženo, kao da mi se svijet srušio, i to od nekoga kome sam upravo otvorila srce."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia D'Orazio ~ Travel Writer (@theroamingflamingo) on

Te se večeri napila i iduće jutro napustila Lisabon s mamurlukom.

Unatoč slomljenom srcu, to iskustvo Juliju je naučilo puno - uključujući i to da zaslužuje bolje. "Nažalost, moja holivudska romantična komedija ispala je kratki film", rekla je te otkrila da joj se kasnije pokušao javiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia D'Orazio ~ Travel Writer (@theroamingflamingo) on

"Odbila sam jer ova ljubavna priča ne zaslužuje nastavak, a i da ga dobije, bio bi to onaj tip filma koji ide direktno na DVD."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara