Mislila je da vidi ženu koja skače pa ostala u čudu kad je shvatila što je to

Mislila je da vidi ženu koja skače pa ostala u čudu kad je shvatila što je to
Foto: Twitter

KADA biste vidjeli nekoga tko pokušava skočiti s vrha zgrade, vjerojatno biste se uplašili i pokušali nešto poduzeti da to spriječite. Upravo se u takvoj situaciji nedavno našla jedna žena u New Yorku. Casey McCormick je radila za svojim stolom kad je vidjela nešto što joj je tada izgledalo kao žena odjevena u crveni kaput i bijeli šešir kako stoji na rubu krova.

30-godišnjakinja nije htjela gubiti vrijeme pa je odmah pozvala lokalnu policiju. Međutim, kad je na mjesto događaja došao policajac, stvari nisu bile onakve kakve su se njoj učinile. Ono za što je Casey mislila da je žena, zapravo je bio veliki crveni suncobran.

Svoju smiješnu, ali olakšavajuću situaciju podijelila je s pratiteljima na Twitteru, a njezina objava zabavila je sve. "To je samo suncobran. Svi su sigurni", piše uz fotografiju na kojoj policajac drži suncobran u rukama kao da ga pokušava spriječiti da skoči.

Još jedna djevojka pridružila joj se komentarom i fotografijom. "Radim preko puta i pomislila sam istu stvar kada sam vidjela taj suncobran", napisala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara