Miss Hrvatske potpuno nezapažena uoči svjetskog izbora

NAŠU uzdanicu na izboru za Miss svijeta, 18-godišnju Tatjanu Jeremić, modni agenti i glasači nisu previše zapazili pa se na kladionicama koje u ponudi imaju Izbor za Miss svijeta nalazi u donjem domu, a koeficijent joj se kreće između 61 i 110. Ako je vjerovati kladionicama, najviše šanse za pobjedu ima ljepotica iz Dominikanske Republike.

Natjecateljice iz svih dijelova svijeta ovih se dana druže u Kini i vrijeme uglavnom provode na probama za spektakularni izbor koji će se održati 1. prosinca. U moru zbivanja vremena, naravno, pronalaze i za razgledavanje prirodnih i povijesnih ljepota, a organizatori su se pobrinuli da osjete noćni život pa im i klubovi nisu strani. Iako se najviše bave sklapanjem prijateljstava, missice prate i kladionice, kako bi znale koliko dobar dojam ostavljaju na glasače, a za našu predstavnicu Tatjanu Jeremić rezultati su trenutno, najblaže rečeno, porazni.

Prema trenutnom stanju na kladionicama, javnosti se najviše svidjela predstavnica Dominikanske Republike, a slijede je Miss Kine i Jamaice. U gornjem domu još su natjecateljice iz Letonije, Puerto Rica, SAD-a, Meksika i Austrije, a ljepotica iz Vukovara, 18-godišnja Tatjana Jeremić, trenutno se nalazi na 47. mjestu.

Baš poput hrvatskih medija, koji su prilično mlako i nezainteresirano pratili njenu pobjedu i pripreme za izbor u Kini, svjetski mediji nisu previše zainteresirani za našu predstavnicu, a ni Direkcija Izbora za Miss, moramo primijetiti, nije se pretjerano potrudila. Na službenim stranicama Izbora za Miss svijeta o Tatjani Jeremić može se, naime, naći nekoliko suhoparnih informacija (voli jesti voće i povrće, igrati odbojku i slušati r'n'b) i tri krajnje neatraktivne fotografije, što će vrlo vjerojatno rezultirati još jednim lošim plasmanom. Na to smo, nažalost, odavno navikli.

D.K.
Foto: Index/AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara