Mjesec dana besplatnog šminkanja u DM-u

OD 31. KOLOVOZA do 23. rujna, DM poziva sve žene, koje žele biti lijepe, u svoje prodavaonice. U čak 21 gradu, odnosno 44 prodavaonice diljem Hrvatske, posjetiteljice će imat priliku uz stručnu pomoć vizažista gradom prošetati s vrhunskim make up-om.

Riječ je o novoj DM-ovoj kampanji "Lijepa, ako to želiš"  kojom se najavljuju novi trendovi dekorativne kozmetike za jesen i zimu 2006. / 2007. Ovom kampanjom  želi se otkriti kako redovita njega, kvalitetan izbor pudera, korektora i nekoliko tajni dobrog šminkanja može pomoći svakoj ženi da bude lijepa, ako to želi.

U mjesec dana trajanja kampanje posjetiteljice će osim brojnih savjetovanja i promotivnih šminkanja, moći pronaći u svim DM prodavaonicama i kvalitetne dekorativne proizvode poznatih marki : Max faktor, Manhattan, Deborah, Maybelline, Nivea i s-he, po 25 % povoljnijoj cijeni.

U sklopu kampanje u 4 hrvatska grada gostovat će najpoznatiji hrvatski vizažist Tomo Vrban. Tomo će za tu priliku u Zadru, Osijeku, Zagrebu i Splitu ovoga puta umjesto javnih osoba, šminkati djevojke i žene iz susjedstva te uputiti im pokoji koristan savjet o dekorativnoj kozmetici.

Tako će već 2.rujna stručna ekipa od čak 6 vizažista koju predvodi Tomo stići u Interspar u Zadar zatim, 9.9 u DM Euroshop Sjenjak u Osijek,16.rujna u King Cross u Zagrebu te 23. rujna u prodavaonicu Emmezeta u Splitu. Tomo će u spomenutim prodavaonica šminkati u vremenu od 17 do 21 sat.

Raspored i mjesta održavanja promotivnih šminkanja svi zainteresirani mogu pronaći na web stranici www.dm-drogeriemarkt.hr .

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara