Mladen Grdović o ishitrenosti zadarskog suda: Ako treba, obratit ću se Ministarstvu pravosuđa

Mladen Grdović o ishitrenosti zadarskog suda: Ako treba, obratit ću se Ministarstvu pravosuđa

Tekst: B.Marinović
Foto: Index


DANAS je u Zadru donesena presuda Prekršajnog suda prema kojoj pjevač Mladen Grdović mora provesti u zatvoru dvadeset dana. Zamjenica Predsjednice prekršajnog suda u Zadru, Nediljka Dereta, izjavila je to za medije te dodala da ni sam Grdović nije upoznat s tom činjenicom jer mu još nije stiglo rješenje o presudi.

"Nije mi jasno kako na zadarskom sudu tako lako cure informacije"

Smiješnom činjenicom da se u medije daje presuda suda prije nego što je s njom upoznat tuženi, nitko se još nije pozabavio, no Mladen nam je otkrio da je itekako ogorčen istupom zamjenice. "O presudi sam sve saznao od novinara. Glupo je da saznam na taj način, a mislim da je i nezakonito o presudama pričati dok o svemu nije obaviještena stranka. Nije mi jasno kako na zadarskom sudu tako lako cure informacije", komentirao je Mladen za Index.

"Ako treba, obratit ću se višim sudskim instancama, pa makar i Ministarstvu pravosuđa"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da nije nikakav kriminalac te se ne osjeća loše jer ništa loše nije napravio. "Ako treba, obratit ću se višim sudskim instancama, pa makar i Ministarstvu pravosuđa", ogorčen je Mladen. Kazao je da nije uzrujan, već naprotiv, smiren i sretan jer je njegova obitelj uz njega. "Osjećam se povrijeđen kao građanin republike Hrvatske zbog svega ovog. Pobrinut ću se da se cijela ova situacija riješi, zainatio sam se", kazao nam je pjevač.

"Za sve sam saznao na ručku"

Kaže da je i Brankica uz njega te mu je podrška u svemu. I na sudu je, kaže, potvrdila da je Mladen nije fizički zlostavljao. Za presudu je saznao od novinara, i to u vrijeme ručka. "Danas mi je i kći Sara došla na ručak, pa smo svi zajedno mirno jeli kad me nazvala novinarka i rekla mi za ovo", ispričao je Mladen. Ako je presuda takva kakva je, prvo će se žaliti, a ako ništa, provesti dvadeset dana u zatvoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara