Mladenka želi da jedna gošća promijeni izgled prije nego što dođe na vjenčanje

Mladenka želi da jedna gošća promijeni izgled prije nego što dođe na vjenčanje
Screenshot: YouTube

INTERNETOM se širi priča o mladenki koja želi savršeno vjenčanje i zbog toga je jednu svoju gošću zamolila da potpuno promijeni fizički izgled. Žena je screenshot razgovora objavila na Facebooku, a uskoro su se u raspravu o zahtjevnoj mladenki uključile stotine ljudi. Mladenka, naime, želi da njezina gošća promijeni boju kose (koja je trenutno plava) i pokrije sve svoje tetovaže, kojih ima mnoštvo. Navodno sve to treba učiniti kako bi se uklopila među ostale uzvanike.

Gošća joj je odgovorila da sigurno neće nositi jaknu i duge rukave na vrući ljetni dan i da ne može mijenjati boju kose samo zbog njezinog vjenčanja jer joj je trebalo dugo da postigne tu nijansu. Mladenka nije odustala, nego joj je predložila da privremeno pokrije plavu boju nekim sprejem i od svoje namjere ne odustaje. Rekla joj je da se mladoženja potpuno slaže s njom.

Gošća joj je potom napisala da trenutno nije u najboljoj financijskoj situaciji jer je imala nesreću s autom, a mladenka je odgovorila da je njezini novčani problemi ne zanimaju. 

"Ako nas voliš, napravit ćeš onako kako kažem", napisala je mladenka. Još nije poznato hoće li ići na vjenčanje ili su se do kraja posvađale.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara