Mnoge je iznenadilo ono što osramoćeni YouTuber radi na Instagramu nakon afere

Mnoge je iznenadilo ono što osramoćeni YouTuber radi na Instagramu nakon afere
Foto: Instagram

JAMES Charles i Tati Westbrook dvije su osobe za koje su mnogi čuli tek kada su postali akteri najveće internet svađe na svijetu. Nakon što je zbog jednog videa slavne YouTuberice mladi James Charles ostao bez tri milijuna pratitelja i priznao da je razmišljao o samoubojstvu, dvojac je odlučio zakopati ratne sjekire te su se jedno drugom i ispričali. Westbrook je obrisala video u kojemu iznosi detalje o Jamesu Charlesu, a influencer se vratio na Instagram nakon što mu je zamalo uništena karijera.

Prvo je u svojim Storijima objavljivao crteže samog sebe koje su mu poslali fanovi, a onda je reklamirao studio za depilaciju. Na profil je postavio fotografiju novog make-upa i odlučio pokušati vratiti pozitivu u svoj virtualni svijet.

"U komentaru ispod dajte nekome kompliment. Širimo pozitivu", napisao je. Sliku je lajkalo gotovo tri milijuna ljudi, a 140 tisuća njih jedni su drugima dijelili komplimente. Mnoge je iznenadio Jamesov potez i nahvalili su ga zbog inicijative da prestane mržnja na društvenim mrežama. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara