Mnogi su oduševljeni: Ovo je bila posljednja službena aktivnost princa Harryja

Mnogi su oduševljeni: Ovo je bila posljednja službena aktivnost princa Harryja
Foto: EPA

VOJVODA od Sussexa i Bon Jovi sastali su se u petak u londonskom tonskom studiju Abbey Road, gdje je američki pjevač uz pratnju Zbora Invictus Gamesa snimio singl Unbroken kako bi promovirao istoimeni međunarodni događaj, čiji je utemeljitelj Harry. 

Riječ je o međunarodnom događaju s više različitih sportova u kojima sudjeluju britanski veterani. Suradnjom s 57-godišnjim Jon Bon Jovijem i snimkom u studiju Abbey Road, Harry mu je odlučio dodatno pridonijeti. 

Američki je pjevač pjesmu Unbroken skladao u čast vojnih veterana s posttraumatskim poremećajem. 

Prihod od prodaje singla ići će u dobrotvorne svrhe, točnije kao pomoć sportskom natjecanju bivših britanskih vojnika s invaliditetom, pišu britanski mediji. 

Posrijedi je obrada pjesme koju je Jon Bon Jovi snimio za film To Be of Service. Pjevač je u šali kazao kako se raduje suradnji s "umjetnikom koji je ranije bio poznat kao princ".

Harry i njegova supruga Meghan Markle ranije su objavili da će jučerašnji posjet londonskom studiju, u kojem su legendarni Beatlesi snimili 11 od ukupno 13 svojih albuma, biti i njihova zadnja službena aktivnost koju će obaviti kao članovi britanske kraljevske obitelji. 

Na službenoj Instagram stranici vojvode i vojvotkinje od Sussexa postavljena je videosnimka na kojoj je Harry u društvu s američkim pjevačem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Testing, testing🎙… • Recorded inside Abbey Road Studios, home to The Beatles and other music legends, The Duke of Sussex joins Jon Bon Jovi and the Invictus Games Choir for a special live session in aid of the Invictus Games Foundation. The song being played, called ‘Unbroken’, was created by Jon Bon Jovi to shine a spotlight on those veterans living with Post Traumatic Stress Injury (PTSI), to honour their service and acknowledge the strength of the Armed Forces community. The Duke and JBJ are both strong supporters of the military community, with The Duke founding the Invictus Games in 2014. The Invictus Games Choir, made up of wounded, injured and sick veterans and serving personnel from all services and different ranks of the UK Armed Forces, have come together to use the power of music to aid their recovery. Although The Duke was unable to sing, leaving the vocals to the professionals, the special single that was recorded in Studio 2 where The Beatles recorded 11 out of their 13 albums, and will be released in March in support of the @WeAreInvictusGames. Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Harry i Meghan su u siječnju ove godine priopćili da prestaju sa svojim aktivnostima u sklopu britanske kraljevske obitelji te da će više vremena provoditi u Americi, gdje će se nastojati financijski osamostaliti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara