Modni editorijali Mladena Petrića: Želi li nogometaš u estradne vode?

DOK NA službenim stranicama većine hrvatskih nogometaša stoje uglavnom osnovne informacije uz poneki sportski uspjeh, Mladen Petrić svoju je stranicu uredio po uzoru na najveće svjetske nogometne zvijezde. Brojni modni editorijali, fotke s obožavateljima i s terena samo su neke od sitnica kojima je odlučio počastiti svoje obožavatelje, a posve je jasno i da njegove ambicije ne staju na nogometu. Je li pred nama prva hrvatska muška manekenska zvijezda?

"Moja je stranica službeno otvorena tjedan dana prije Eura, a samo prvi tjedan imali smo više od milijun ulazaka na stranicu", rekao je Mladen Petrić Jutarnjem listu, opisujući svoj novi web uradak. Osim najnovijih informacijama, na njegovoj se stranici prodaju majice s njegovim likom, posteri te razni odjevni predmeti s prepoznatljivim kvadratićima. "Pozirao sam za njemački magazin Star i tada su me body-paintom obojali u ‘hrvatske boje’. To se pokazalo vrlo atraktivnim pa sam istu tehniku crtanja po tijelu ponovio i za izradu moje stranice. Obojali su me u crveno, a poslije su se u photoshopu malo poigrali, tako da se može vidjeti i žuta verzija iste slike", kaže poznati nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč brojnim sadržajima, njegova stranica još nema hrvatsku verziju, ali to bi se, prema njegovim riječima, trebalo promijeniti za nekoliko dana. Pitanje dana je i prinova - Petrićeva supruga Despina je u visokom stupnju trudnoće. "Čekamo djevojčicu! Imamo tri opcije za ime, ali se još nismo odlučili. Imamo još malo vremena", rekao nam je Mladen Petrić.

M.A.
Foto: mladenpetric.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara