Modrić i Eduardo kumovali otvorenju Nike shopa

U SPARNO subotnje prijepodne, u hrvatskoj metropoli, mnogobrojnim posjetiteljima vrata je otvorio preuređeni Nike shop. Adresa je ostala ista, ali ne interijer, uređen prema najnovijim svjetskim trendovima. Dakle, ako već niste, svakako se zaputite u Ilicu 10 i razveselite se nekim komadom iz kolekcije za jesen/zimu 2006.

Nikeovi dizajneri ovoga su puta inspiraciju pronašli u glazbi i opuštajućim plesnim koracima, a isto su prisutnima na otvorenju pokušale dočarati članice plesnog fitness kluba Adam i Eva. Cure su na sebi, naravno, nosile primjerke novih Nikeovih odjevnih predmeta, koji su, dodajmo, nastali u suradnji s profesionalnim plesačima, što je rezultiralo plesnom obućom koja će plesača bez obzira na stil plesanja, zaštiti prilikom okretanja, skokova, udaraca, vrtnji, pirueta i freestyle pokreta.Odjeća iz nove kolekcije izrađena je od Sphere Dry tkanine koja omogućuje da koža ostane suha tijekom vježbanja, što ju čini i znatno udobnijom.

Preuređenju Nikevog preuređenog prodajnog prostora kumovao je udarni tandem Dinama, a odnedavno i hrvatske reprezentacije, Eduardo da Silva i Luka Modrić. No, naši nogometaši na modnim eventima se očito ne snalaze dobro kao na travnjaku. Dudu je, naime, zakazao prilikom presijecanja svečane vrpce, a njegov kolega također mu nije bio od veće pomoći.

Nakon nekoliko fotki s razdraganim građanima, Dinamovci su se uputili na subotnju špicu, dok  je masa posjetitelja uživala razgledavajući Nikeov asortiman, ali i uživala u delicijama, kojih nije nedostajalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara