Moglo bi vas iznenaditi čim se bavi Cameron Diaz nakon što je napustila glumu

Moglo bi vas iznenaditi čim se bavi Cameron Diaz nakon što je napustila glumu
Foto: Instagram

CAMERON DIAZ je nakon udaje za Benjija Maddena otišla u glumačku mirovinu i posvetila se obiteljskom životu. Par je ubrzo dobio i kćer Raddix.

Glumica je nedavno otkrila da je s dugogodišnjom prijateljicom Katherine Power pokrenula novi poslovni projekt.

Naime, njih dvije na tržište su izbacile organska vina pod nazivom Avaline. Ova vina su bez aditiva ili ikakvih životinjskih dodataka. Na taj su se potez odlučile nakon što su zaključile kako se na tržištu danas nalaze razna vina koja u sebi imaju nepoželjne sastojke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cameron Diaz (@camerondiaz)

"Sve počinje u vinogradu, sa zemljom, i sve ovisi o tome kako će se grožđe tretirati do trenutka kada postane vino. Ako ne pijete vino s organski uzgojenim grožđem, zapravo pijete pesticide, a to zasigurno ne želite da bude u vašem organizmu", kazala je Cameron Diaz za InStyle.

Kako bi napravile savršeno vino, namijenjeno veganima i napravljeno od organskog grožđa bez ikakvih nepotrebnih dodataka, njih dvije proputovale su Europu i isprobavale vina i učile o njima.

"Ovo nije neki projekt u kojem mi ustupamo svoje lice ili ime za proizvod. Ovo je bilo itekako dugo putovanje oko svijeta kako bismo pronašle najbolje vinare i isprobale vina kakva želimo proizvoditi, a koja su bila u skladu s našim zdravstvenim kriterijima. Doslovce smo obijale vrata po Francuskoj, Španjolskoj i Italiji", istaknula je Diaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wine.com (@wine_com)

Da bi dobile vino kakvo žele, bile su potrebne čak dvije godine, a trenutačno je u ponudi bijelo i rose vino.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara