Monika Kravić: Moj dečko nije poznat, njegov tata je poznat

Kada smo ju prije tri mjeseca upitali ima li što na njezinu ljubavnom planu, Monika nam je kazala kako nema dečka "ni u kombinaciji", a upitana zašto, odgovorila nam je kako ne može imati dečka "samo da bi ga imala", te kako mora znati zašto je s nekim. Onaj tko je u posljednje vrijeme okupirao njezine misli je, čini se, Mario Mamić. Budući da njezini dečki nikada nisu bili poznate face u javnosti, smeta li joj što je sada djevojka nekoga "prepoznatljivog" u javnom životu Hrvatske?

"Moj dečko nije poznat, njegov tata je poznat. I ne, ne bi mi ni smetalo, jer kad smo Mario i ja sami, ne postoji nitko drugi osim nas", kaže vidno zaljubljena Monika, koja je s 24-godišnjim nogometnim menadžerom u vezi već gotovo dva mjeseca. Iako su svoju vezu najprije pokušali sačuvati od oka javnosti, znatiželjnim novinarima nije trebalo dugo da ju otkriju. 

Moniku smo sreli ovoga vikenda u Županji, gdje je na poziv kolegice Rajne Raguž, vodila program izbora za Miss Vukovarsko-srijemske županije. U Županju je stigla zajedno s Mariom Valentićem i njegovom djevojkom Mirnom Maras. Mario je s Monikom vodio program, i to pod budnim okom djevojke mu Mirne, koja je bila jedan od članova žirija.

B.S.
Foto:H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara