Monika Kravić zaobišla najezdu medija i tajno se vjenčala za Marija Mamića

KAKO bi u što većoj mjeri zaobišla medijsku buru oko vjenčanja, voditeljica Monika Kravić se, prema našim saznanjima, s Marijem Mamićem vjenčala još jučer. Iako je vjenčanje najavljeno za subotu, čini se kako će uzvanici u kristalnoj dvorani hotela Westin nazočiti tek svadbi, a zavjeti i izmjena prstenja jučer su bili rezervirani za najuži krug prijatelja i članova obitelji. Iako su, kako doznajemo, već postali supružnici, Mario i Monika najveći su show ostavili za ovaj vikend, a na njihovoj će svadbi navodno plesati nekoliko stotina uzvanika, među kojima i poznati Hrvati i Hrvatice.

Najvažniji dan u životu atraktivna je voditeljica odlučila provesti daleko od medija, ali uz brojne prijatelje i suradnike koje će u hotelu Westin zabavljati Maja Šuput i glazbeni sastav Kužiš, stari moj. Monika Kravić na vjenčanju će nositi 60 tisuća kuna vrijednu haljinu dizajnera Valentina, a na svadbeni jelovnik, prema nekim informacijama, odlazi 220 tisuća kuna. Novinarka Ivona Periša preuzela je ulogu kume, a Mariju Mamiću kum će biti prijatelj iz školskih klupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljica se s dečkom ne voli pojavljivati u javnosti, a izbjegava odgovore na pitanja o privatnom životu. "Zaista ne želim raditi cirkus od svog vjenčanja. Želim normalnu ceremoniju bez prevelike pompe, ali znam da je interes medija takav da sve to neće proći neopaženo. Nisam sigurna hoću li izbjeći cirkus", rekla nam je nedavno kad smo je upitali kako se misli "boriti" protiv medijske pozornosti i vjenčanje sačuvati od znatiželjnih pogleda.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara