Monika u klanu Mamićevih: Vjenčanje godine osigurano kao Bushev posjet

ZA "VJENČANJE godine" saznao je svatko tko se u poslijepodnevnim satima našao u centru Zagreba - voditeljica Monika Kravić i sin dopredsjednika Dinama Mario Mamić organizirali su svadbu u hotelu Westin, a nazočilo joj je nekoliko stotina uzvanika, uključujući i brojna poznata lica. Iako su zavjete zapravo izmijenili u srijedu, novopečeni supružnici nisu izbjegli interes javnosti. Medijska glad za detaljima iz života poznatih na ovom konkretnom slučaju dosegla je vrhunac - prema našim saznanjima, jedan tjednik, kako bi si osigurao ekskluzivne fotografije zakupio je nekoliko soba u hotelu Westin, a jedan dnevni list navodno je potkupio službenog fotografa vjenčanja, kako bi se prvi dokopao istih.

> Monika Kravić zaobišla najezdu medija i tajno se vjenčala za Marija Mamića

Najvažniji dan u životu atraktivna je voditeljica odlučila provesti daleko od medija, ali uz brojne prijatelje i suradnike koje će u hotelu Westin zabavljati Maja Šuput i glazbeni sastav Kužiš, stari moj. Monika Kravić na vjenčanju nosi 60 tisuća kuna vrijednu haljinu dizajnera Valentina, a na svadbeni jelovnik, prema nekim informacijama, odlazi 220 tisuća kuna. Novinarka Ivona Periša preuzela je ulogu kume, a Mariju Mamiću kum će biti prijatelj iz školskih klupa. Da gostima tijekom noći ništa ne nedostaje brinut će se cijela vojska posluge, koja će do jutra posluživati ekskluzivni jelovnik i fina pića, koja su Mamići navodno platili oko 350 tisuća kuna.

Mamići zakupili cijelu podzemnu garažu Westina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljepotica koja za život zarađuje traženjem i objavljivanjem pikanterija iz života poznatih Hrvat(ic)a, svoju privatnost skriva kao "zmija noge", pa je na veliku svadbu kojoj danas nazoči čak 350 poznatih i nepoznatih uzvanika medijima pristup zabranila, a kako bi osigurala da se često domišljati novinari i fotografi u hotel Westin ipak ne provuku, zakupljena je i cijela podzemna garaža hotela. Monika Kravić je od trenutka od kad su mediji saznali da priprema vjenčanje pa sve do sudbonosnog dana izjave za medije odbila davati, naglasivši samo "kako ne želi da mediji od njezinog vjenčanja naprave cirkus", iako je vjenčanje teško milijun kuna, poput velikog ružičastog slona koji stoji na sred prostorije, teško sakriti.

Voditeljica se s novopečenim suprugom nikad nije voljela pojavljivati u javnosti, te je uvijek izbjegavala pitanja o privatnom životu. "Zaista ne želim raditi cirkus od svog vjenčanja. Želim normalnu ceremoniju bez prevelike pompe, ali znam da je interes medija takav da sve to neće proći neopaženo. Nisam sigurna hoću li izbjeći cirkus", rekla nam je nedavno kad smo je upitali kako se misli "boriti" protiv medijske pozornosti i vjenčanje sačuvati od znatiželjnih pogleda.

V.V., D.K.
Foto: Luka Travaš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara