Morao skratiti ogradu jer ga je susjed prijavio gradu, njegova osveta je hit

Morao skratiti ogradu jer ga je susjed prijavio gradu, njegova osveta je hit
Foto: Twitter

ČOVJEK iz Kalifornije koji je bio prisiljen skratiti ogradu nakon žalbe susjeda odlučio se osvetiti onome kome je zasmetala njegova ograda - tako što je postavio vrtnu zabavu golih lutaka u svoje dvorište.

Jason Windus iz Santa Rose rekao je kako je napravio visoku ogradu kako bi mogao čuvati pse u dvorištu, no nakon što se susjed žalio, grad ga je prisilio da skrati ogradu ili plati kaznu, prenosi New York Post.

Windus je tad ogradu skratio na maksimalnih 90-ak centimetara, a zatim je postavio pet golih lutki u svoje dvorište. "Ne znam tko je i siguran sam da se neće javiti", rekao je Windus medijima. "A ako se jave, ovo je samo izjava za njih - možda bi se trebali držati svoga posla malo više."

Windus, vlasnik tvrtke za selidbe, lutke je prikupio nakon što je počistio dućan s odjećom. "Nisam se mogao natjerati da ih bacim. Namjeravao sam ih koristiti za vježbanje, kao mete", izjavio je.

Nakon naloga da skrati ogradu odmah je znao što će s njima. Lutke u prirodnoj veličini postavio je oko stola, a susjedu je poslao poruku i znakom. "Rezervirano mjesto za radoznalog susjeda koji se žalio gradu zbog moje ograde", pisalo je na njoj.

"Pretpostavljam da bi se prosječna osoba naljutila i zamjerala nešto policiji. Ja sam napravio goli tulum u dvorištu", rekao je Windus. Dodao je kako pokušava biti pozitivan s obzirom na to što se dogodilo.

Nekima od njegovih drugih susjeda lutke su se svidjele. "Mjesto je zbog toga zanimljivije", rekao je jedan za ABC 7.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara