Morgan Freeman u autu je bio s ljubavnicom i rastaje se od supruge

Morgan Freeman u autu je bio s ljubavnicom i rastaje se od supruge

MORGAN FREEMAN, samo nekoliko dana nakon što su svjetski mediji javili kako je nastradao u stravičnoj prometnoj nesreći, te kako je s njim u automobilu bila i mlađa suputnica, stanovita Demaris Meyer, čiji je automobil u trenutku nesreće vozio nesretni glumac, zatražio je razvod od svoje supruge s kojom je u braku pune dvadeset i četiri godine, Myrne Colley-Lee. Freemanov odvjetnik je potvrdio kako Morgan i Myrna ne žive zajedno od prosinca prošle godine, te kako je par uskoro bivših supružnika sporazumno zatražio razvod braka.

Vijest da je glumac okrunjen Oscarom nastradao u stravičnoj prometnoj nesreći jučer je sablaznila svjetsku javnost - bolnički izvori su najprije izvijestili da je Freeman u "teškom stanju". Ali lokalni mediji su javili da je Freeman bio u stanju razgovarati sa spasilačkim ekipama na mjestu događaja, odnosno šaliti se s slučajnim prolaznicima koji su se okupili oko mjesta nesreće i mobitel-kamerama snimali slavnog glumca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

71-godišnji Freeman se smatra jednim od najuglednijih karakternih glumaca u Hollywoodu, a specijalnost su mu uloge osoba od moralnog ili političkog autoriteta, što je uključivalo američke predsjednike, ali i Boga. Freeman je godine 2005. dobio Oscara za sporednu ulogu u filmu Djevojka od milijun dolara. Freeman, usprkos blistavoj holivudskoj karijeri, od Los Angelesa više voli svoju rodnu državu Mississippi gdje je sagradio ranč i gdje živi sa suprugom Myrnom.

Međutim, automobilska nesreća otkrila je pozadinu Freemenova braka - Morgan i Myra ne žive zajedno, kako se to dosad vjerovalo, a papiri za razvod odvjetničkom timu u državi Mississippi odavno su predani. Mediji nagađaju kako se zasluge za razvod 71-godišnjeg glumca mogu pripisati upravo Demaris Mayer, tajanstvenoj 48-godišnjoj Freemanovoj suparnici za koju se zna kako je zaposlenica najveće američke kurirske službe Fed Ex, te kako je bolnicu u kojoj su ona i glumac nakon nesreće dopremljeni helikopterom, te u kojoj je Freeman operiran i još uvijek se nalazi, napustila nekoliko sati nakon sudara s lakšim ozljedama.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara