Motovun Film Festival na ovogodišnjem Vip INmusicu

NA PROJEKCIJSKIM platnima ovogodišnjeg Vip INmusic festivala posjetitelji će moći pogledati projekcije ekipe jednog od najpopularnijih hrvatskih filmskih festivala - Motovun Film Festivala. Drago nam je objaviti suradnju dvaju popularnih festivala - filmskog i glazbenog koji će na ovaj način povezati dvije umjetnosti - glazbu i film.

MFF ove godine obilježava jubilarno izdanje, svoju desetu godišnjicu postojanja. Od 28. srpnja do 1. kolovoza Motovun Film Festival predstavlja vrhunski filmski program i brojna popratna događanja - oko stotinu filmova koji će se prikazati na poznatom istarskom brežuljku. U glavnom programu naći će se najzanimljiviji naslovi svjetske recentne produkcije, s posebnim naglaskom na filmove koji se ne mogu pogledati u redovnoj kino-distribuciji. Motovunskoj publici se i ove godine omogućuje susret s najuspjelijim filmovima iz manje poznatih kinematografija i nezavisnih, ne-hollywoodskih produkcija.

Vip INmusic festival, po formatu i opsegu najveći i najkvalitetniji glazbeni festival u Hrvatskoj, održat će se 3. i 4. lipnja na Otoku hrvatske mladeži zagrebačkog jezera Jarun. Svoj nastup potvrdile su mnoge istaknute zvijezde iz svijeta glazbe, a nastupiti će ukupno trideset stranih i domaćih izvođača. U prošle dvije godine održavanja festivala nastupili su, između ostalih, grupe Franz Ferdinand, Morrisey, Iggy & The Stooges, Sonic Youth, Happy Mondays, New York Dolls i mnogi drugi. I ove godine program će se održavati na četiri live pozornice - Vip Stageu, Nokia Stageu, Tuborg Green Stageu i Radio 101 Stageu - a festivalski program će trajati do ranih jutarnjih sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara