Možete li joj reći ne? Evo što Janica Kostelić želi od vas za svoj 34. rođendan

Možete li joj reći ne? Evo što Janica Kostelić želi od vas za svoj 34. rođendan

Foto: Facebook

IAKO Janica Kostelić posljednjih godina izbjegava pažnju javnosti, ovog je puta odlučila iskoristiti svoju popularnost za plemenite svrhe. Kao što većina građana Hrvatske zna, najbolja skijašica svih vremena rođendan slavi 5. siječnja, a sve svoje prijatelje i obožavatelje zamolila je da joj ne poklanjaju ništa, već da daruju krv.

Svi oni koji je odluče razveseliti za rođendan te daruju krv, to mogu dokazati fotografijom potvrde o darivanju te hashtagom #HappyBirthdayJanicko.

"Ove godine htjela bih napraviti nešto drugačije za svoj rođendan i željela bih da uspije. Nadam se da će možda prerasti u tradiciju. Ako želite sudjelovati u poklonu za moj ročkas koji će biti 5. 1. imala bih zamolbu da odete darovati krv i da slikate selfie ili uslikate potvrdu da ste darovali krv. To će mi biti poklon, pa ako imate volje, priključite se. Možda nekome spasimo život. Umjesto da ja dobijem sto raznih stvari koje mi ni blizu nisu potrebne toliko puno kao što je nekome potrebna krv. Što više selfija ili potvrda skupim za svoj 34. rođendan, to bolje", poručila je na Facebooku.

Onima koji ne vole hashtagove ili stavljanje osobnih fotografija na društvene medije, otkrila je da je dovoljno da njoj pošalju svoj selfie ili potvrdu o darivanju krvi. 

Ove godine htjela bih napraviti nešto drugačije za svoj rođendan i željela bih da uspije. Nadam se da će možda prerasti...

Posted by Janica Kostelić on 8. prosinca 2015
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara