Mrtva pijana Kelly Osbourne prolaznicima pokazala međunožje

FOTOGRAFIJE izlaska rock partijanerice Kelly Osbourne pokazuju kako se princeza Ozzyija Osbourna, unatoč izjavama da se alkohola i droge odavno ostavila, sinoć toliko "urokala" da u jednom trenutku nije mogla stajati na nogama niti samostalno izaći iz automobila.

Noć je provela na koncertu Lithspeed Championa u popularnom londonskom klubu Koko, a zabavu je, barem sudeći prema najnovijim fotografijama, obilno začinila alkoholom i nedozvoljenim opijatima, jer teško da bi se u ovakvo očajno stanje netko mogao dovesti primjerice, zbog iscrpljenosti ili neispavanosti.

Pri izlasku iz kluba Kelly se spotaknula i zamalo završila na podu, što bi se najvjerojatnije i dogodilo da se nije uspjela pridržati za zid dok u pomoć nisu stigli ljudi s kojima se te večeri družila i pomogli joj da nekako dođe do taksija, gdje je šireći noge "vrlo damski" prolaznicima pokazala svoje međunožje.

Kelly ima dugi staž s drogama i alkoholom - ekscesna kći Ozzyija Osbourna 2004. godine završila je na odvikavanju u poznatoj klinici Promises u Malibuu, gdje je primljena zbog ovisnosti o "tabletama protiv bolova". Iako je mami i tati obećala kako se s ilegalnim opijatima više neće petljati, samo godinu dana nakon toga završila je u drugoj bolnici, Las Encinas u Pasadeni, ali iz potpuno istog razloga - kada su je primili Kelly nije znala za sebe.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara