Muke muškaraca s velikom alatkom: "Ozlijedio sam curu, završila je u bolnici"

Muke muškaraca s velikom alatkom: "Ozlijedio sam curu, završila je u bolnici"
Ilustracija: YouTube

BROJNI muškarci voljeli bi da su nešto obdareniji, no kako se popularno kaže, medalja ima dvije strane. Četiri muškarca iz Velike Britanije kojima je priroda podarila veće alatke otkrili su manje lijepe strane obdarenosti.

Joe O'Brien, koji se može pohvaliti penisom od 23 centimetara, živi s partnericom Jasmine.

"Veličina mi je bitna, zbog svog penisa imam više samopouzdanja u svim aspektima života, od presvlačenja u teretani do impresioniranja nove partnerice. Nikad me nije brinula veličina kad se trebalo skinuti. Mislim da sam zbog toga uvijek imao zdrav seksualni život i puno partnerica. Muškarci ne bi trebali biti opsjednuti veličinom, svi vole drugačije stvari u spavaćoj sobi, a komunikacija je ključna u svakoj vezi. Meni je drago da mogu zadovoljiti Jasmine", tvrdi Joe.

Jasmine priznaje da je Joe vlasnik najvećeg penisa koji je vidjela, ali joj to nije problem.

"S većim penisom možete biti odvažniji u krevetu i ne treba vam toliko predigre. Nisam toliko uživala u seksu dok nisam upoznala Joea. Vjerujem da je zbog svoje veličine samouvjereniji, a mislim da će se žene složiti da je samopouzdanje privlačna osobina kod muškaraca", tvrdi ona.

"Zavidim tipovima s prosječnim penisima"

Kladioničar Kris Dixon vlasnik je penisa od 20 centimetara.

"Žene se nisu htjele seksati sa mnom jer sam im bio prevelik. Jedna je završila u bolnici nakon što sam je slučajno ozlijedio. Ta su me iskustva malo uplašila. Veliki penis ne znači da će seks ženama biti dobar, nije važna veličina oceana, već valovi. Zavidim tipovima s prosječnim penisima. 15 centimetara bilo bi mi dovoljno. Moj savjet muškarcima poput mene jest da idu polako i da pojačaju predigru", tvrdi Kris.

Njegova partnerica Sydnie usporedila je Krisov penis s patlidžanom te je priznala da je skoro "umrla od šoka kad ga je prvi put vidjela".

"Isprva je seks bio bolan i trebalo nam je puno lubrikanta, s velikim penisom morate puno eksperimentirati dok ne nađete pravu pozu. Meni je najbolje kad sam ja gore i kontroliram situaciju", rekla je.

Instruktor jahanja Joe ima penis od 24 centimetara.

"Dok sam odrastao, nosio sam hlače koje je krojač prepravljao oko međunožja. Naučio sam kako ga namjestiti tijekom jahanja, no tijekom skokova i dalje me zna boljeti. Žene mogu smanjiti grudi, no mi muškarci ne možemo smanjiti penis. Oduvijek sam bio nježan prema partnericama, neke su se znale rasplakati od bolova tijekom seksa", priznao je i dodao da je njegova trenutna partnerica Tally puna razumijevanja te je strpljiva.

"Prekinuo sam s curom zbog svog penisa od  centimetara"

Rekorder na listi je Albert Pritchard, čiji je penis nešto veći od 25,4 centimetara, a uvjeren je da zbog toga i nema djevojku.

"Uništio mi je brojne veze. Volim se seksati, ali ženama je to prebolno, naročito u meni omiljenoj doggy pozi. Moj penis je postao velik problem u vezama,  s jednom curom stalno sam se svađao oko seksa i na kraju smo prekinuli. S drugom curom sam išao u kliniku kako bismo dobili neku pomoć. Sestra nam je rekla da koristimo puno lubrikanta, no to je uništilo svu strast jer se svaki put činilo kao da se pripremamo za operaciju", požalio se.

Priznao je da ga drugi muškarci u teretani često gledaju sa zavišću, no tvrdi da zaista nemaju na čemu biti zavidni.

"Manje je više", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara