Muke po rodbini? Rođenje bebe moglo bi Meghan i Harryju stvoriti probleme

Muke po rodbini? Rođenje bebe moglo bi Meghan i Harryju stvoriti probleme
Foto: Guliver Image/Getty Images

PRINC Harry i Meghan Markle već su počeli razmišljati o svom životu nakon rođenja bebe, a velik dio njihovog problema trenutno je, pišu britanski tabloidi, adresa stanovanja.

Naime, Harry i Meghan su se nakon vjenčanja zajedno uselili na posjed Kensingtonske palače, ali ne u samu palaču, već u manju kuću pokraj nje koja ima dvije spavaće sobe. Točnije, Meghan se uselila jer je Harry u toj kući živio dok je još bio slobodan dečko, a upravo je tamo i zaprosio Meghan.

Embed from Getty Images

Britanci njihovu kuću znanu pod imenom Nottingham House opisuju kao "skromnu kolibu", što je ipak malo pretjeran opis, ali ne iznenađuje da Harry i Meghan obitelj ipak žele zasnovati u nečemu većem. 

U Kensingtonskoj palači prostora ne nedostaje. Tamo žive i Kate i William i to u stanu s čak 20 prostorija. Na istoj adresi žive i kraljevski rođaci, vojvoda i vojvotkinja od Gloucestera, zatim vojvoda i vojvotkinja od Kenta te princ Michael od Kenta (inače prvi rođak kraljice Elizabethe) i njegova supruga. 

A britanski mediji pišu da upravo ta rodbina radi probleme Harryju i Meghan, točnije 74-godišnji vojvoda od Gloucestera i njegova dvije godine mlađa supruga Brigitte. Oni žive u stanu s čak 21 prostorijom i prvi su susjedi Williamu i Kate, a Harry je navodno bacio oko upravo na taj dio palače.

Međutim, Brigitte se ne želi seliti. "Brigitte se ne želi odseliti, a zašto i bi? Ona i suprug su punopravni članovi kraljevske obitelji, još obavljaju svoje radne zadatke i taj stan im je dala sama kraljica", rekao je za Daily Mail izvor blizak vojvotkinji.

Zbog toga Meghan i Harry navodno razmišljaju o tome da potpuno odsele s imanja Kensingtonske palače, a navodno se unutar obitelji raspravlja o tome da bi se prinčevi ionako trebali razdvojiti pošto će njihove dužnosti odsad biti drugačije. Naime, William će, kao prijestolonasljednik, ubuduće sigurno imati drugačije obaveze od Harryja pa neki smatraju da ni nema razloga zašto bi i dalje morali živjeti na istoj adresi.

Iz Kensingtonske palače su demantirali navode da su Harry i Meghan bacili oko na dom vojvode od Gloucestera, a gdje će novopečeni kraljevski mladenci završiti i hoće li ih želja za selidbom zaista uvaliti u probleme s rodbinom tek će se vidjeti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara