Multimilijunaš lud za britanskom princezom: "Ovo se odvija neočekivanom brzinom"

Multimilijunaš lud za britanskom princezom: "Ovo se odvija neočekivanom brzinom"
Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANSKA princeza Beatrice do ušiju je zaljubljena u svojega novog dečka Edoarda Mapellija Mozzija kojega je upoznala prije dva mjeseca, a ako je vjerovati pisanju Daily Maila, uskoro bi se mogla začuti i svadbena zvona. 

Beatrice je s Mozzijem (34) prije samo dva mjeseca upoznao zajednički prijatelj. Kreću se u istim društvenim krugovima i između njih se odmah osjetila kemija. Nije naodmet spomenuti ni to da je Edoardo multimilijunaš. 

Direktor je tvrtke koja se bavi nekretninama Banda Property, piše britanski list. 

Beatrice ga je kao svojeg dečka predstavila prošli tjedan na jednome mondenom londonskom događaju, a upoznala ga je i s oboje roditelja, vojvotkinjom i vojvodom od Yorka. 

Mozzi je već bio oženjen i iz prvoga braka ima dvogodišnjeg sina, što znači da bi, ako se obistine pretpostavke njihovih zajedničkih prijatelja, Beatrice vrlo skoro mogla postati supruga i pomajka.

Izvor poznat tabloidu The Sun je kazao: "Stvari između njih odvijaju se neočekivanom brzinom. Nikoga od nas ne bi iznenadila vijest o njihovim zarukama..., vrlo uskoro."

Prije Mozzija ime princeze Beatrice povezivalo se s Daveom Clarkom, Amerikancem s kojim je hodala deset godina. Prekinuli su u kolovozu 2016. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara