Muškarci i žene se složili: Ovo je najiritantnije što možete napraviti u krevetu

Muškarci i žene se složili: Ovo je najiritantnije što možete napraviti u krevetu
Screenshot: Youtube

NAKON napornog dana mnogi jedva čekaju da se zavuku u krevet s partnerom, no njegovo ili njeno ponašanje može prilično lako uništiti atmosferu. Neke navike koje imamo našim partnerima mogu itekako zasmetati, a istraživanje koje je provela tvrtka Leesa koja proizvodi madrace pokazalo je da su se i muškarci i žene složili oko toga što je najgore što možete napraviti u krevetu. 

Ljudi, čini se, neovisno o spolu, najviše mrze kad njihov partner u krevetu započne svađu. Mnoga su istraživanja pokazala da svađanje u krevetu uglavnom još više pogoršaju stvari pa takve situacije pokušajte izbjeći, prenosi Mirror. 

Među drugim stvarima koje su se našle na popisu najiritantnijih je krađa pokrivača, no pokazalo se da to puno više smeta ženama nego muškarcima. Od 983 ispitanika, čak je 91 posto žena reklo da im to zaista jako smeta, dok je jednako odgovorilo 81 posto muškaraca. 

Razgovor telefonom u krevetu razljutio je 80 posto žena i 73 posto muškaraca. 

Još jedna stvar koju žene zamjeraju više nego muškarci je podrigivanje u krevetu. Čak je 54 posto žena reklo da to mrze, dok su muškarci oko toga puno tolerantniji, podrigivanje je zasmetalo samo 38 posto njih. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara